Pomladansko srečanje v Breginjskem kotu - 10. 5. 2014
-
O ja, se strinjam s Furmanom, Areni ne sme ostati strošek organizacije tako da sem ji že poslala ZS.
Sama bi prišla ampak maj pa polovica junija "sta vrtnice". Sem vseeno upala, da mi bo uspelo, pa žal ne gre. Še med tednom sem naokoli, vikende me pa sploh ni doma.
Škoda, da se nismo organizirali za kasneje, recimo drugo polovico junija, pa kot rečeno bi me zanimala zeliščna delavnica (je kdo, ki bi jo organiziral kdaj v prihodnosti kje drugje?) ampak je pač prav tako, da se prilagodimo večini._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sama bi prišla ampak maj pa polovica junija "sta vrtnice". Sem vseeno upala, da mi bo uspelo, pa žal ne gre. Še med tednom sem naokoli, vikende me pa sploh ni doma.
Škoda, da se nismo organizirali za kasneje, recimo drugo polovico junija, pa kot rečeno bi me zanimala zeliščna delavnica (je kdo, ki bi jo organiziral kdaj v prihodnosti kje drugje?) ampak je pač prav tako, da se prilagodimo večini._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
-
V petek 9.5 . od 18 h naprej bom na karavli v Breginju. Če kdo želi priti že v petek, naj mi sporoči.
Tisti , ki bomo prenočili, si moramo hrano prinesti s seboj. Samo jota bo premalo. Lahko se tudi zmenimo, da eden nabavi vse za večerjo in zajtrk. Hrano skupaj pripravimo, stroške si pa razdelimo.
Malo po debatirajte in mi sporočite.
Se vidimo v Breginju.
Tisti , ki bomo prenočili, si moramo hrano prinesti s seboj. Samo jota bo premalo. Lahko se tudi zmenimo, da eden nabavi vse za večerjo in zajtrk. Hrano skupaj pripravimo, stroške si pa razdelimo.
Malo po debatirajte in mi sporočite.
Se vidimo v Breginju.
-
Originalni list - zate seveda plahtica
- visoka maslenica oranžna
- plamenke roza
- rumene nizke vedno cvetoče marjetke
- oranžna visoka primila - trobentica
- mačje tačke
- Eryngium - možina (mislim, da je taprava)
- vijolčna krvomočnica
- en kup raznoraznih met
- ricinus gre ven - zaradi strupenosti
IrenaNazadnje urejal/a Irena 05 Maj 2014 20:02; skupaj popravljeno 1 krat
- visoka maslenica oranžna
- plamenke roza
- rumene nizke vedno cvetoče marjetke
- oranžna visoka primila - trobentica
- mačje tačke
- Eryngium - možina (mislim, da je taprava)
- vijolčna krvomočnica
- en kup raznoraznih met
- ricinus gre ven - zaradi strupenosti
IrenaNazadnje urejal/a Irena 05 Maj 2014 20:02; skupaj popravljeno 1 krat