Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2015

Moderator: Melona

Odgovori
Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

Tudi jaz se pridružujem. Kako je zdaj s temi vrtnicami? Samo, da vem ali čakam ali naročim drugje rajši...

Lp
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Pozdravljeni!

Se opravičujem - začetek novega šolskega leta me je povsem okupiral in sem malo mrknila na forumu ... Vsa naročila oddana do 23. 9. so potrjena, ostala pa so oddana, a še ne potrjena. Tudi vaše, madeja, Fiorella79 in mamy.

Mamy, za Marechal Tito sem napisala opombo, za Rosa Gallica officinalis pa bom preverila če imam še kakšno od lani.

Če bi še kdo rad kaj dodal, lahko to naredi do PETKA, 9. 10. 2015. V soboto namreč nameravam oddati zadnje naročilo, potem pa bom pripravila predračune.

Hvala za potrpežljivost in en lep pozdrav,
IrenaKK
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Irena, če bi se našla še zame ena Rosa Gallica officinalis, bi bila zelo vesela! lp, Marija_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
irenakk

Ja, bom pogledala.
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Hvala irenak
Tudi mene
bi zanimal Marechal Tito
lep pozdrav Marija_________________živi življenje
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Tudi jaz bi naročila še vrtnico Marechal Tito (Meilland), če je in
Pope John Paul II - Zary (USA), če jo slučajno ima._________________
maja

Odgovor Napisal/-a maja »

To vrtnico Rosa Gallica officinalis bi še imela tudi jaz.

Lp maja_________________Nekateri se pritožujejo, ker imajo vrtnice trnje, jaz pa sem hvaležen, ker ima trnje cvetove.

KARR
irenakk

Bom pogledala - ampak šele čez vikend...
LP
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Irena, iz lanskega naročila se mi je posušila Massadova Mamie Dittiere, že odgnala je spomladi zelo slabo, potem pa kar počrnela, ne vem, če lahko slučajno še narediš reklamacijo lepo prosim, drugače pač naročam novo. Hvala!

naročam

zgodovinske :
PAUL RICAULT
WILLIAM III

Massadove
KIZUNA

Warnerjeve:
EYE OF THE TIGER
FOR YOUR EYES ONLY
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Aye-Aye dvomim da bo kaksna reklamacija.meni je crknilo lanskih 10 sadik,15 predlanskih.V zadnjih 4 letih mi je crknilo okrog 60-novoposajenih sadik, vse sadike iz Tantaua,Kordesa,Vicka.Tak pač je pri vrtnicah.
Odgovori