Stran 10 od 19

Objavljeno: Če Mar 26, 2020 1:50 pm
Napisal/-a lpmami
Andrej Banko je napisal/a:
Lpmami, glej prvo fotografijo, desno spodaj. Wink
Aha, tisto rdeče, za piškote, ne?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: Če Mar 26, 2020 2:35 pm
Napisal/-a brbr
Muha, hvala. Saj je veliko že napisanega na to temo, a mogoče vseeno komu kaj prav pride.

AB, zakaj pečeš kruh v modelu?_________________naredimo svet lepši

Objavljeno: Če Mar 26, 2020 3:56 pm
Napisal/-a Novinka
Brbr: poklon poklon

Objavljeno: Če Mar 26, 2020 4:11 pm
Napisal/-a živa
AB, brbr, odlično! Kapo dol pred vama._________________Lp, Živa

Objavljeno: Če Mar 26, 2020 4:35 pm
Napisal/-a cinija1
Sta pa res mojstra.
Ko bom velika, bom tudi jaz spekla podoben kruh.

lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...

Objavljeno: Pe Mar 27, 2020 12:13 pm
Napisal/-a brbr
Punce, hvala. Danes sem dodala še fotografijo prerezanega hlebca, da bo stvar zaključena kot je treba.

Upam, da boste imele (ali že imate) s peko kruha vsaj toliko veselja kot jaz._________________naredimo svet lepši

Objavljeno: Pe Mar 27, 2020 1:46 pm
Napisal/-a lpmami
Sem pogledala sličico: lepe luknjice in luknje, pa skorja tudi!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: Pe Mar 27, 2020 2:24 pm
Napisal/-a brbr
Very Happy_________________naredimo svet lepši

Objavljeno: So Mar 28, 2020 1:58 pm
Napisal/-a lpmami
Danes zjutraj sem ga tudi jaz spekla, iz bele moke. Mmm, je dišalo! Pa kako je dober. Seveda še daleč od Brbrine mojstrovine po videzu, a to se bo še izboljšalo, saj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: So Mar 28, 2020 3:22 pm
Napisal/-a cinija1
Pozdravljeni

Joj kako sem vesela. Uspel mi je kruh, ki sem ga danes spekla s kvasno vodo.

Mil hvala.

Za mene je najlepša štručka in najbolj dobra. Zelo lepo diši in ni kisla. Še nisem pekla kruha iz pol kg. Ne morem verjet, da sem ga ravno prav solila.

Že kar dolgo berem tebe Brbr in tvojo peko kruha, a kaj ko me je bilo kar nekako strah, da bi morala zavreči, da bi ne uspelo.

Za prvič sem se odločila, da ga naredim iz kvasne vode in sploh ne bom več drugače probala.

Čudovit dan in ne samo zaradi sonca, predvsem zaradi kruha.



lep pozdrav_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...