Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradajzmanija 2016, sobota 13.8.2016, Škrjanče pri NM
Na srečanje pridejo z mano sledeče sorte , ki jih med obstoječimi prijavami še ni:
Amana Orange
Dawson Oxheart
Grusha Oranzhevaya
Jellow Banana
Stick
Teton de Venus
Money Maker
Bloody Butcher
Albenga
Dupličan
Kozmonavt Volkov
Tlacolula Ribbed
Hungarian Heart
Pink Wonder
Rozovi Flamingo
Shapka Monomahka
Pelati Siciliano
Roma
Tom Tumbling Tigress
Grunt Thai Pink Egg
Maglia Rossa
Artisan Pink Bumble Bee
Mariza Gold
Artisan Blush Tiger
Super Snow White
Dolce Vita
Sweet Carneros Pink
Prize of the Trials
Datterino
Ildy
Black Plum
Black Sara
Amazon Chocolate
Se vidimo
Amana Orange
Dawson Oxheart
Grusha Oranzhevaya
Jellow Banana
Stick
Teton de Venus
Money Maker
Bloody Butcher
Albenga
Dupličan
Kozmonavt Volkov
Tlacolula Ribbed
Hungarian Heart
Pink Wonder
Rozovi Flamingo
Shapka Monomahka
Pelati Siciliano
Roma
Tom Tumbling Tigress
Grunt Thai Pink Egg
Maglia Rossa
Artisan Pink Bumble Bee
Mariza Gold
Artisan Blush Tiger
Super Snow White
Dolce Vita
Sweet Carneros Pink
Prize of the Trials
Datterino
Ildy
Black Plum
Black Sara
Amazon Chocolate
Se vidimo
Ooooo, to pa bo paradižnikov! No, zdaj sem pa res vesela!
Mil, tudi jaz prinesem nekaj tomatillov, bova dali na kup!!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Mil, tudi jaz prinesem nekaj tomatillov, bova dali na kup!!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dodatno prinesem še:
Black Plum
gold Nugget
Princip Borugh.
Momotaro
KBX
Mexico
Giant Tomato
Indian Stripe
Kapitan
Pa sem mogoče katerega še pozabila, krožnike imam že napisane. Danilo pa s seznamom seka, komaj čakam da vidim te nove sorte._________________Živeti na podeželju je najlepše!Nazadnje urejal/a MARIJAV 12 Avg 2016 21:01; skupaj popravljeno 1 krat
Black Plum
gold Nugget
Princip Borugh.
Momotaro
KBX
Mexico
Giant Tomato
Indian Stripe
Kapitan
Pa sem mogoče katerega še pozabila, krožnike imam že napisane. Danilo pa s seznamom seka, komaj čakam da vidim te nove sorte._________________Živeti na podeželju je najlepše!Nazadnje urejal/a MARIJAV 12 Avg 2016 21:01; skupaj popravljeno 1 krat