Danes za vrtnice
-
- Kraj: Žiri-NM
Ne, nima nič aktivnega pod rumeno vejico, ki gleda iz zemlje. Koreninsko grudo je imela lepo. Sem mislila, da bo mogoče kaj pognala iz korenin. jo bom še pustila nekaj mesecev.
Če je tako občutljiva, kot pišete ostale, je škoda truda z njo. Ker imajo korenine vrtnic radi voluharji, so moje dobile jeseni ob sajenju zaščito sadilno žičnato košaro, ki je namenjena sadnemu drevju._________________Lp, Živa
Če je tako občutljiva, kot pišete ostale, je škoda truda z njo. Ker imajo korenine vrtnic radi voluharji, so moje dobile jeseni ob sajenju zaščito sadilno žičnato košaro, ki je namenjena sadnemu drevju._________________Lp, Živa
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Ramblerjev sicer nimam in jih še najmanj poznam, a še nisem pomislila, da bi kateri od novih vrtnic odstranila popke. Moje mnenje je, da je to nepotrebno in da je nekaj letošnjih cvetov ne bo zmotilo v rasti.
Mogoče ni ustrezna primerjava, a tudi paradižnikom ne odstranimo prvih popkov/cvetov, čeprav so takrat visoki 30 cm, pa vseeno zelo hitro zrastejo do končne višine in lepo rodijo.
Mogoče ni ustrezna primerjava, a tudi paradižnikom ne odstranimo prvih popkov/cvetov, čeprav so takrat visoki 30 cm, pa vseeno zelo hitro zrastejo do končne višine in lepo rodijo.