SONČNICE ZA PTIČKE 2018
- Seasmoon
- Kraj: Obala
-
No, vceraj sem naredila malo zasedo in opazila tudi sinice in ščinkavce ter bila nadvse vesela. Še posebej, ker jih je bilo poleti obilno. Res pa, da smo dodali lojne pogačice (ki so takoj šle). Mogoče je pa sneg. Pogrešam kose, ki so poleti gnezdili pri nas. Eno gnezdo so jim res barabe vrane sklatile iz grmovja (kit je rekla brbr, ni več pravih dreves), ampak 3 gnezda so pa ostala...
-
Leto je naokoli. Klical me je dobavitelj, pri katerem smo lani kupili kar nekaj sončnic (črne). Pravi, da so jih morali letos prej pobrat, ker so se preveč ospiale, pa tudi ptički so se preveč mastili...
Zdaj jih pakira in sprašuje, če jih kaj potrebujemo. Cena je, kot lani, 1€/kg, pakirane so v vreče po 35KG. Če jih vzamemo več, pa pravi, da bo cena kakšnih 10centov nižja (lani je bila 80centov/kg.
Prva dostava bo predvidoma že v naslednjem tednu...
Moja perjad je bila nad lanskim več kot navdušena, zato jih bom letos gotovo spet kupila.
Torej, če bi jih kaj vzeli tudi vi, povejte. Za to pošiljko moram javiti do nedelje zvečer..._________________naredimo svet lepši
Zdaj jih pakira in sprašuje, če jih kaj potrebujemo. Cena je, kot lani, 1€/kg, pakirane so v vreče po 35KG. Če jih vzamemo več, pa pravi, da bo cena kakšnih 10centov nižja (lani je bila 80centov/kg.
Prva dostava bo predvidoma že v naslednjem tednu...
Moja perjad je bila nad lanskim več kot navdušena, zato jih bom letos gotovo spet kupila.
Torej, če bi jih kaj vzeli tudi vi, povejte. Za to pošiljko moram javiti do nedelje zvečer..._________________naredimo svet lepši
-
Tudi jaz bi jih letos vzela.
Vendar mi je 35kg kar malo preveč.
Bi šlo 10kg mogoče 15.
Bi si kdo delil z menoj?
re:vzamem celo vrečo._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/Nazadnje urejal/a notranjka 23 Sep 2023 09:09; skupaj popravljeno 1 krat
Vendar mi je 35kg kar malo preveč.
Bi šlo 10kg mogoče 15.
Bi si kdo delil z menoj?
re:vzamem celo vrečo._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/Nazadnje urejal/a notranjka 23 Sep 2023 09:09; skupaj popravljeno 1 krat
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: