JUNIJSKO KOFETKANJE, Pustov mlin, pri Litiji, 4. junij 2019

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Melona je napisal/a:
Danes priporočam, da vzamete s seboj kakšno jakno ali jopo, tam pri gostilni zna biti malo hladneje kot v okolici.

Hvala za opozorilo. Že tlačim anorak v nahrbtnik. Tale vročina nas mimogrede zapelje, potem pa mrzlo zapiha iz hladnega gozda in .... kev, kev, kev . Če ne tisti pa naslednji dan. Kje sem se že prehladil - a? Confused
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Ana zmenjeno!
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Prinesem nekaj sadik malih paprik, eno sadiko Orange banana, eno sadiko NN patadižnika - rečem mu debel češnjevec, en grmiček oranžne rožice (odcveta), ki mi dela dren, pa mogoče še kaj._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Skrajno lepo se imejte! Kot rečeno, meni ne znese zaradi službenih obveznosti. (Da domačih zaostankov ne omenjam) Rolling Eyes
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Prinesem sadiko (in eno malo zraven) perujskega volčjega jabolka, ki mi ga je, mini rastlinice, na spomladansko srečanje prinesla NadaP. Vse 4 so se prijele in imam tako višek. Upam, da ga kdo posvoji.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Uživajte! Jaz pa se pripravljam na današnji sestanek za valeto. Koliko je zaostankov doma, pa raje ne mislim, imam pa spisek. Wink
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Jaz bi posvojila mini paprike, prinesem veliko poletnih cipres.

Hvala Ana
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Ana, velja._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Lepa družbica se nas je zbrala. Tako zelo prijetno je bilo, da se bom tega praznovanja še dolgo z veseljem spominjala. Hvala organizatorjem in celi družbi , hvala za prevoz dol in nazaj. Seveda sem prinesla spet nekaj novih sadik, upam, da se jim bo pri meni dobro godilo.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Danes je bilo eno prijetnejsih druzenj. Tako kot se za rojstni dan spodoni. Prijetna druzba, čudovita okolje in gostilna, dobra hrana, soncek, svecke na tortici. Hvala organizatorici za izbor in vsem nam, da smo. Domov pa sem prinesla cudovite sadite in potaknjencr vrtnic.

Pot domov je zelo hitro minila. Do trebmjega smo omeli malo dezj in malo sonca. Cel čas smo vozili proti mavrici, le ujeti je nismo uspeli._________________CARPE DIEM
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”