Božični skriti srečelov ali Skriti Božiček :)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Dragi moji
Naj vam povem, da je nocoj poslal Božiček darilo kar po Tiani, ker je ravno bila v teh koncih.
Ne bom vse naštevala kaj je poslal, povdarek bi dala na Panettone
Kaj je pa to dobro, en tak poseben okus. Kar precej mi je poslal ampak je komaj košček še ostal za jutranjo kkavico. Ja pa mehko, pa rahko.
Morala sem vam to povedat, ker ne bi mogla zadržati zase.
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Naj vam povem, da je nocoj poslal Božiček darilo kar po Tiani, ker je ravno bila v teh koncih.
Ne bom vse naštevala kaj je poslal, povdarek bi dala na Panettone
Kaj je pa to dobro, en tak poseben okus. Kar precej mi je poslal ampak je komaj košček še ostal za jutranjo kkavico. Ja pa mehko, pa rahko.
Morala sem vam to povedat, ker ne bi mogla zadržati zase.
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Lansko gartlčevo decembrsko obdarovanje mi je prineslo lepo blazinico za šivanke. Ker jo precej uporabljam, se je zanka za obešanje čisto scufala in razpadla.
Danes sem se končno usedla in skvačkala novo.
P.S. Ko sem iskala tole temo, sem prebrala o vsem dogajanju ob tem obdarovanju. Lepi spomini!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Danes sem se končno usedla in skvačkala novo.
P.S. Ko sem iskala tole temo, sem prebrala o vsem dogajanju ob tem obdarovanju. Lepi spomini!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
O tukaj sem in z veseljem prevzamem organizacijo...
Imam doma pomočnico, ki bo zmešala pare, da jaz ne bom nič vedela... ;)...
Mogoče ne bi bilo napačno, da kar kmalu začnemo in da določimo datum, do katerega se oddajo darilca?
Lani je bilo kar veliko čakanja zaradi zasedenosti pošte..._________________sonček je in .....
Imam doma pomočnico, ki bo zmešala pare, da jaz ne bom nič vedela... ;)...
Mogoče ne bi bilo napačno, da kar kmalu začnemo in da določimo datum, do katerega se oddajo darilca?
Lani je bilo kar veliko čakanja zaradi zasedenosti pošte..._________________sonček je in .....