Končno se tudi naša zamrzovalna omara polni. Mož vsak dan stopi za hišo v gozd in prinese kakega jurčka ali marelo._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë
Hehe, bi me mož po jeziku tlesknil, če povem , kje so njegovi rajoni. Jaz pa itak nič ne vidim, razen kostanja._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë
Gobarska družina, v kateri je včlanjen moj mož, je v soboto naredila gobarski izlet na Pokljuko. Mož je prinesel domov le enega jurčka, ker so bili v gozdu le 40 minut (mož je komentiral, da je bila edina korist od tega, da podgobja niso še dodatno potacali), ostalo pa so poleg pivskih postankov imeli še brezvezne destinacije. Hura, vsaj veva, kam drugo leto po gobe _________________Živeti na podeželju je najlepše!
Bobolino, tudi zraven naše parcele je majhen gozdiček. Včasih sem vsaki dan prinesla ven gob vsak za kako juho. Od kar se je priselila soseda pa niti ene več. Vse je sproti ven znosila. Sedaj so se pa vse gobe poskrile pred njo!