Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Pozdravljana Tanja TT :-):-):-)
Iskrena čestitke ob zmagi:-):-) Fotografije in vrtnice so čudovite:-) Vrt pa je naravnost božanski sama sem ga imela priložnost videt v tudi živo :-):-) se mi zdi da pred 3 leti:-):-)
Od takrat pa si dodala še mnogo vrtnic:-):-)
Hotela sem te povprašat po imenu vrtnice na 4. fotografiji belo-zelena vrtnica :-):-)
Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem in še enkrat iskrene čestitke:-):-):-)
Lp od Tanja 77 :-):-):-):-):-)
Iskrena čestitke ob zmagi:-):-) Fotografije in vrtnice so čudovite:-) Vrt pa je naravnost božanski sama sem ga imela priložnost videt v tudi živo :-):-) se mi zdi da pred 3 leti:-):-)
Od takrat pa si dodala še mnogo vrtnic:-):-)
Hotela sem te povprašat po imenu vrtnice na 4. fotografiji belo-zelena vrtnica :-):-)
Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem in še enkrat iskrene čestitke:-):-):-)
Lp od Tanja 77 :-):-):-):-):-)
Pa še nekaj kraških
hibridne ponavljalke
Paul ricault upognjen,
chipendale, caramela, pat austin
ghislande de f. in sally holmes
rosarium utersen
spet malo panorame
končno- red balerina cveti kot je treba
piere de ronsard ne razočara
charles de mills
little rambler
pa malo na mix
še enkrat ghislane de f in comtesa
red leonardi in red balerina
in spet malo mešano
lp
hibridne ponavljalke
Paul ricault upognjen,
chipendale, caramela, pat austin
ghislande de f. in sally holmes
rosarium utersen
spet malo panorame
končno- red balerina cveti kot je treba
piere de ronsard ne razočara
charles de mills
little rambler
pa malo na mix
še enkrat ghislane de f in comtesa
red leonardi in red balerina
in spet malo mešano
lp
Ah, opore so še tako, bolj po domače, te tazadnje,moj majstor ne dohiteva moje vneme in sajenja...
Ghislane je bila kar hitra v primerjavi z nekaterimi,ki jih čakam,da se naredijo, pa ne vem, če se bodo ,letos je 3 leto,vse kar je na tisti gredi-sally,golden border, pearl drift,comtesa in perpetualy yours, ki pa tudi ni še "zrela"
Ghislane je bila kar hitra v primerjavi z nekaterimi,ki jih čakam,da se naredijo, pa ne vem, če se bodo ,letos je 3 leto,vse kar je na tisti gredi-sally,golden border, pearl drift,comtesa in perpetualy yours, ki pa tudi ni še "zrela"