Dolina meseca
-
-
Vis, pa se zmerom mimo mene peljes. Nekako tako kot NADINA . Ja s crnicami je pa letos bolj slabo. Sej, ne da bi utegnala se v les sprajt...pardon...ne utegnem zdaj od doma iti v gozd, ker je kar naenkrat zacel zoreti ribez in visnja pa cesnje. Pa banda se kr naprej neki dere .
Moja okolica je se v delu, se zmerom nekaj najde, kar mi nacrte porusi, potem pa delam tisto kar je ze nujno. Pripelji mamo zraven.....samo brez macke trenutno so 3 pri hisi._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Moja okolica je se v delu, se zmerom nekaj najde, kar mi nacrte porusi, potem pa delam tisto kar je ze nujno. Pripelji mamo zraven.....samo brez macke trenutno so 3 pri hisi._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
-
Tudi danes se je treba boriti za vsak cm. Obremenilno vreme za macke in ljudi....dezuje
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
-