Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik ne na nebu ne na zemlji

Moderator: Melona

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepota in spokojnost je na teh snežnobelih vrtnicah, starih nekaj manj kot 100let. moj rozarij bi rekla je bolj malomaren, ker so velikokrat prisotne besede: jutri je nov dan, jutri bom.

ob tem prekrivalu za posteljo se mi je utrnila misel, da bi znalo biti zanimivo vohati vrtnice, in si ogledovati mojstrovine naših babic. tudi poskusiti kaj zanimivega, a vse iz vrtnic. ali bi tudi vam tak ogled bil zanimiv kot meni? lpvoda

lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pa še kako bi bilo zanimivo, Voda! Vse na temo vrtnic. Veš za kak tak dogodek?
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, kako lepo!
voda

Melona ne vem za nobeden takšen dogodek, ideja je tukaj mogoče se bo kdo od naših rožark lotil ustvariti je. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

To je zelo dobra ideja, Voda. Kot imamo Paradajzmanijo, bi lahko imeli srečanje na temo vrtnic. Prinesli bi vrtnice, pa mogoče posušene cvetove vrtnic, marmelado iz vrtnic...
voda

Plamenka, za premislit je. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

mini poročilo iz Ljubljanskega vrta:
v Lj. sem teden dni. vrt je bil kljub hčerini oskrbi zelo razdivjan. grmovnice sva pošteno obrezale, vrtnice so se ekstremno razrasle in nekatere imajo veliko novih popkov, druge 3 brezimenske, kot vsako leto imajo 3m dolge veje naravnost v nebo in stalno cvetijo. opazila sem, da niso bolane kot prejšnja leta. nikoli nič ne špricam ( tudi zelenjavo ne), in izgleda, da jima je takšno (angleško) vreme bolj všečno. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori