Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Huh, kaj naj rečem; razen da sem zmeden, ker ne vem, kaj dogaja Confused Confused Confused .

Semena so originalna, in že dve, tri leta sem iz njih dobil črne paradajze. OK, je možno da sem zamenjal semena in se bo mogoče skozi čas pokazal pravi obraz tega paradajza.
Jao, lani sem imel v loncih tri sorte črnih, letos pa ... nevem

Grem še k sosedi pogledat, dobila je najlepšo sadiko, ker je preveč odstopala navzgor Cool .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

mfranc, po moje ti jih je kuža premešal Wink Laughing Laughing .
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

mfranc, a veš vse je za nekaj dobro, če bi ostal črn, sploh ne bi vedeli, da ti že zori paradajz. Very Happy

Pri meni je pa takle, le kaj se mu dogaja. Shocked Cool

Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Je to sorta Variagated? Lani sem mislila, da jo bom imela, pa sem dobila skrižana semena. Crying or Very sad
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

mfranc je napisal/a:
...Jao, lani sem imel v loncih tri sorte črnih, letos pa ... nevem

mfranc, če hočeš ti dam Malakhitowaja Shkatulko in Black zebro. Imam vsakega po eno sadiko, pa nimata doma.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Rukola, velika hvala za ponudbo, ampak tudi pri meni ne bi našli doma Rolling Eyes Sad - še domače sadike so prebukirane Wink .

Sicer pa Malakhitowaja Shkatulka je doma, ena opora z dvema sadika; večina sort pri meni raste v taki minimalni varianti Rolling Eyes .

Glede mojega BSM sem pa še vedno "zmerni optimist" Cool .

LP_________________mfranc
Nazadnje urejal/a mfranc 18 Jun 2014 14:34; skupaj popravljeno 1 krat
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Takole lepo se rumeni Gold Nugget od Muhe. Ostali so pa še daleč daleč zadaj.

Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Plamenka je napisal/a:
Je to sorta Variagated? Lani sem mislila, da jo bom imela, pa sem dobila skrižana semena. Crying or Very sad

Plamenka, ja sorta je potato leaf variagated, če želiš ti prinesem en zalistnik jutri na srečanje? Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Rukola, je najbrž dvojajčni dvojček mojega, pa sta oba dozorela ob istem času Wink . Zanimivo, da ti vse sadike rastejo navzgor. Moje se krepko prevešajo, Golden nugget še najbolj.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi pri meni vsi balkončkarji rasejo navzgor, tudi curranti Shocked_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori