Stran 94 od 158
Objavljeno: Po Avg 11, 2014 2:47 pm
Napisal/-a Spiridon
pajo je napisal/a: |
Kako najlažje posušiti čili, da bo v redu? Kak nasvet? |
Električni aparat za sušenje sadja in zelenjave. Stanejo med 30 - 60€ (odvisno od modela ter kje se kupuje), vsi pa delujejo hitro in zelo učinkovito.
LP
Objavljeno: Po Avg 11, 2014 3:05 pm
Napisal/-a pajo
Spiridon je napisal/a: |
pajo je napisal/a: | Kako najlažje posušiti čili, da bo v redu? Kak nasvet? |
Električni aparat za sušenje sadja in zelenjave. Stanejo med 30 - 60€ (odvisno od modela ter kje se kupuje), vsi pa delujejo hitro in zelo učinkovito.
LP |
Hvala tega je sedaj, da glava boli._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Objavljeno: Po Avg 11, 2014 4:06 pm
Napisal/-a Ivčk
Ivčk je napisal/a: |
No, ko sem že Jalapeno omenila, moj Purple Jalapeno je dozorel v temno bordo rdečo-rjavo barvo, ker se spomnem, da si enkrat spraševal, kaki so vijolični plodovi, ko enkrat popolnoma dozorijo. Razlika med zrelim in nezrelim plodom je takoj vidna |
Še slikovni dokaz
Je pa noro poln krasnih plodov! Lepa rastlina..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Objavljeno: Po Avg 11, 2014 5:01 pm
Napisal/-a magnolija
moji čiliji, sicer imam devet sadik, razen črnega so si vsi podobni, verjetno se bo sorta dala določit, ko se obarvajo, sicer cvetijo, plodov je na vsaki sadiki lepo pet šest. Moram poiskati listek z imeni.
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Objavljeno: Po Avg 11, 2014 10:31 pm
Napisal/-a mfranc
Ivčk je napisal/a: |
No, ko sem že Jalapeno omenila, moj Purple Jalapeno je dozorel v temno bordo rdečo-rjavo barvo, ker se spomnem, da si enkrat spraševal, kaki so vijolični plodovi, ko enkrat popolnoma dozorijo. Razlika med zrelim in nezrelim plodom je takoj vidna
http://shrani.si/f/3W/Hr/3kJiHaWi/img1290.jpg
|
Uh, še vedno imam dileme okrog Pimenta da Neyde; večinoma trdijo, da ne pordeči. Sam ti kar verjamem, ampak vragec me pusti čakati še pa še .
Je že cel mesec, odkar sem nabral prve plodove, pa noče in noče pordečiti. Lahko bi vsaj od sramu .
Te dni jih zopet malo testiram.
LP_________________mfranc
Objavljeno: To Avg 12, 2014 3:55 pm
Napisal/-a mfranc
Priprava na Čili Roštiljado .
zgoraj: 2 x Hungarian Hot Wax, občasno, za spremembo
zgoraj, levo, desno; Jalapeno TAM, glavna "sestavina"
sredina krožnika: 4 x Queen Laurie, veliko pričakovanje, svež ima značilen sadni okus Aji čilijev
pod njimi: 4 x Rocoto, mašilo na sliki
Spodnja vrsta, testiranje, z leve:
2 x Habanero Green, zelo okusen, sladkosadni - bo še na testiranju
1 x Habanero Black
1 x Habanero Chocolate Long
4 x Pimenta da Neyde, izbral najbolj rdeče, ki pa so tudi najmanjši
LP_________________mfranc
Objavljeno: To Avg 12, 2014 4:03 pm
Napisal/-a Bicikel
mFranc, ko že omenjaš sadnost Aji sort, katere tovrstne sorte so na spodnji meji pekočin? Saj veš, za nas začetnike
Bi kdaj preizkusil kakšnega. Mogoče ima Pajo kaj v svoji zbirki
Aja, seveda, lep krožnik ni kaj. Moram tudi sam narediti kakšno fotko tistih na vrtu, ki so se že začeli barvati.
Objavljeno: To Avg 12, 2014 4:13 pm
Napisal/-a muha
mfranc, tale krožnik je čisto prelep, da bi ga kar tako mravljam nastavljal . Uživaj!
Objavljeno: To Avg 12, 2014 5:38 pm
Napisal/-a Plamenka
To bo pa zelo vroča roštiljada! Zgodaj so ti dozoreli Habaneri in Rocoto.
Objavljeno: To Avg 12, 2014 6:09 pm
Napisal/-a pajo
Moruga začela dobivati barvo. _________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.