Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Žlahtnjenje vrtnic in sejanci

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

A potem je to sejanec viteza? Kako lepo Very Happy

http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.78412.0&tab=36
Evo to je mati mojega sejančka, sejala sem vsa semena, bilo jih je ogromno in je že kar nekaj posebnic prišlo ven._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ni sejanec viteza, je vitez.
Poezija

Shocked Kaj tak cvet je naredil letos -vsa čast._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona

Cvet je bolj poln in večji, ja, ampak tistih senc je precej izgubil. Nisem nič kaj vesela, point je bil žamet. Zdaj mu ga je tako malo ostalo, da izgleda kot neka pomota. Naj se gre solit, prav za v kot se it zjokat mi je Evil or Very Mad !
mrmracka

Odgovor Napisal/-a mrmracka »

Melona, ne jokat. Verjetno je sence vzela vročina in bo v bodoče boljše.
Ampak, pri moji veri, vidve s Poezijo sta res čarovnici Laughing_________________mrmracka
Uporabniški avatar
Melona

Mrmračka, objemček ! Iz tvojih ust v ta prava ušesa!
Poezija

Ja Melona, sem ti ravno mislila napisati, da ga ne kamenjaj revčka. Če bo cvetel po očetu, bo cvetel dolgo, če se ne motim. Ko bodo vremena hladnejša, pa boš prišla na svoj račun. Pa, še dal bo maksimum, verjetno si misli, ni se za šalit, da ji ne pade v glavo da...

Hvala vsem, za pozitivni odziv._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona

Skoraj dva meseca nič pa tudi ni za nikamor.

Trenutno cveti OP Cardinal Humme.

Podobno je njegov bratec cvetel v začetku julija.

Konec julija je cvetel in čudovito dišal OP Polka, ki afne gunca z neko obrobo na venčnih listih.

Na mamin rojstni dan sredi julija je drugič zacvetel žlahtneni sejanec Scentimental X Amber Queen.

In pred nekaj dnevi je vzklil prvi sejanec iz križanja Cardinal Humme X Anima. Pa je spet veselje Wink !
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

O, ta OP Polka je tako romantična Very Happy Moj tip cveta. Ali diši?
Uporabniški avatar
Melona

Sončna, tako lepo, da bi človek kar sanjaril ob njej Smile . Ne po mami ali očetu, ima svoj vonj, spet tisti meni najljubši, po vijolicah. Malo manj intenziven, ampak opojen.

Pa še princ z vrta.

Odgovori