Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

endivija in radič

crtj-admin
Site Admin

endivija in radič

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Po koledarju naj bi bil danes idealen dan za sejanje radiča in endivije.

Moje lanske izkušnje: na današnji dan sem sejala oboje, endivija je šla vsa v cvet, radič štrucar je bil zelo lep, imela sem ga do pomladi.
Zaključek: radič bom sejala, za endivijo sem pa v dvomih.
Kdaj boste sejale motovilec? Julija? Meni lani ni dobro kalil, imam pa v spominu ogroooomno motovilca na sliki MarijeV. Uf, kako sem ji bila nevoščljiva! Smile_________________Lp, Živa
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Seje se oboje. Nekaj endivije že imam zunaj, nekaj sem jo presadila od mame. Sejem po obrokih in večkrat. Zelo dober mi je radič Milano (štrucar). lp_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

pa ti lani ni šla v cvet?

meni je samo kodrolistna ostala._________________Lp, Živa
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Vzamem tisto, ki je trpežna na vročino, pa nasadim jih za sproti. Jih prej pojemo. Za čez zimo pa tisto, ki prezimi. lp_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori