Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Določevalni ključi za rastline, lišaje, dvoživke

crtj-admin
Site Admin

Določevalni ključi za rastline, lišaje, dvoživke

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Še več različnih določevalnih ključev je na strani

www.siit.eu .

Poleg lesnatih rastlin so tudi lišaji, dvoživke, alpske rastline...
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Hvala za tele ključe! Trenutno me zanimajo lišaji Embarassed_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Super! Lišaji so tudi meni zanimivi, a so mi zaenkrat kar težki za določanje. Mi manjka praksa. Če bi ključ več uporabljala, bi bolj prišla noter.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Tudi meni so lišaji tako skrivnostni, da bi večkrat kakšnega določil (zelo so mi všeč Cladonie Smile ) in sem poskušal TULE, pa je preveč težko oz. rabiš dobro terminološko podlago in pa tudi dve sicer zelo preprosti kemikaliji (ki ju zdaj ne znam na pamet), da lahko prideš dovolj daleč. Samo z barvo in obliko lišajeve steljke se ne da veliko... Ključ se mi zdi sicer zelo dober (vsaj vtis daje, da je izjemno delo...).
Odgovori