Stran 1 od 1
Costoluto Fiorentino
Objavljeno: Če Jan 01, 1970 1:00 am
Napisal/-a crtj-admin
(Prenos iz arhiva)
Objavljeno: Sr Jul 24, 2013 4:27 pm
Napisal/-a viktorh
Costoluto Fiorentino, IND
Plodovi so močno rebrasti, svetlo rdeči, gosto mesnati, sočni in zaradi optimalnega razmerja med sladkorjem in kislino, zelo okusni. Odličen za omake in pripravo sendvičev. /tako piše prodajalec semena/.
Moja rastlina pa takole izgleda:
_________________Viktorh
Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 7:33 pm
Napisal/-a viktorh
Dozorel, primeren za semena
_________________Viktorh
Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 10:04 pm
Napisal/-a Ivčk
Kaj pa okus?_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Objavljeno: Ne Avg 07, 2022 12:59 am
Napisal/-a htf_lover
Letošnje leto zelo roden in neproblematičen. V prejšnjih letih pa je bil med prvimi, ki so ga napadle bolezni. Vreme močno vpliva na uspeh pri vzgoji rez strehe.
Drugače pa vsestransko primeren paradižnik. Srednje mesnat in sočen.