Stran 1 od 1
Krompirjev štrudl
Objavljeno: Če Jan 01, 1970 1:00 am
Napisal/-a crtj-admin
(Prenos iz arhiva)
Objavljeno: Po Okt 07, 2013 1:30 pm
Napisal/-a Darso
1 lisnato testo
4 jajca
10 dag sira
1 velika čebula
8 kom. krompirjev
belo olje
sol
Lisnato testo razprostremo, naribamo krompir, posipamo narezano čebulo, solimo, naribamo sir, dodamo stepeno jajce, zrolamo in damo na pomaščen pekač. Ko smo gotovi premažemo z oljem še po vrhu, pečemo pri 200 stopinjah 1 uro. 10 minut pred koncem jaz vzamem ven, prelijem z vročo vodo po vrhu in dan nazaj not pečt, da je škorja bolj mehka.
Pa dober apetit._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Objavljeno: Po Okt 07, 2013 6:38 pm
Napisal/-a Furman
Če odštejem sir sem tole prvič jedel v JLA super zadevca
Lahko dodaš sesekljano slanino ali mleto popraženo meso, idej nikoli konca pa vedno je super dobro._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Objavljeno: Po Okt 07, 2013 8:20 pm
Napisal/-a juglans
A ne rečejo temu krompiruša? Mislim v Bosni, kjer to počejo v tepsijah, pa mislim da brez sira in jajc.
Drugače pa resnično dobro in za "mišelinke" nabirat prav tako.
Objavljeno: To Okt 08, 2013 7:42 pm
Napisal/-a bodika
Krompiruša je iz vlečenega testa.
Objavljeno: To Okt 08, 2013 10:41 pm
Napisal/-a metuljc
Po moje je pa darso tudi mislila vlečeno testo. Se velikokrat zgodijo zamenjave, ker se pač vlečeno testo prodaja v listih.
Objavljeno: Sr Okt 09, 2013 9:53 am
Napisal/-a Darso
Vseeno je iz katerega testa je narejeno, sicer je meni bolj dobro iz vlečenega. To na srečanju kateri ste probali pa je bilo iz lisnatega. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home