Uh, ne vem, ali bi zamenjala avatar

crtj-admin
Site Admin

Uh, ne vem, ali bi zamenjala avatar

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Danes sem po ovinkih prišla na nek forum, kjer si je ustanoviteljica in administratorka izbrala "moj" avatar Surprised Surprised Surprised .

Če je slučajno kdo od vas po istih ovinkih prišel do njega in da ne bo napačnih domnev : "pokorno javljam, da nimam s tistim forumom nobene zveze" Cool

Jah, tako je, če vzameš avatar iz "free-smailes" puli lase . (Ha, ampak jaz sem ga našla nekaj let prej)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi jaz bom svojega menjala, ker je na nekem znanem forumu nekdo z njim, pa je bolj 'čuden'._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Muha jaz že dolgo opažam tvoj avatar nekje kamor včasih poškilim, ko mi zmanjka idej Wink
Samo ne menjavat ker bi bila potem prava zmeda Exclamation_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Hm,jaz pa sploh ne vem,če si ga znam pripet Embarassed Embarassed

Muha tvojega sem pred leti večkrat srečavala na različnih forumih,sedaj pa mislim da samo tule._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

bhuahahaha bhuahahaha

Muha, saj se hecaš, a ne?

Notranjka, ni težko. Čisto zgoraj klini na "Tvoj profil", tam pa imaš potem na dnu strani "Nadzorna plošča podob". Opcije so, da naložiš sličico iz svojega računalnika ali pa kar direkt s spleta. Vstaviš link in to je to. Edini problem, ki se meni tu pojavi, je velikost sličice, ker mora biti res majhna, sicer je ne sprejme. Poskusi! Smile
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

muha tudi jaz sem že opazila tvoj avatar . Zakaj bi ga zamenjala ? Jaz mislim, da to samo potrjuje, da imaš dober okus. pozdrav_________________
Slika
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Muha tudi če ga zamenjaš nič ne dosežeš,uni tam bo še zmeraj in tisti ki mislijo da si ti bodo še naprej mislili isto.Ti si ,,NAŠA,,Muha, oni naj imajo svojo
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Saj sem vedela, da se lahko zanesem na vas Very Happy Very Happy Very Happy .
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Mjuha bodi preprosto in odločno .... muha. Meni je všeč. pa vajena sem in ....
Odgovori

Vrni se na “Čvek”