Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Plodovi Coffea Arabica

crtj-admin
Site Admin

Plodovi Coffea Arabica

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Letos je na kavi 24 zrelih plodov. Ker je premalo za 1 kavico jih 20 podarim za sejanje. Ostali štirje so rezervirani za ženini sodelavki.
V vsakem plodu sta dve semeni, tako da je 40 semen. Interesenti se javite spodaj v temi, da pravično razdelimo.
Neaktivni padalci ne pridejo v poštev.
Prednost ima tisti, ki bo postopek od kalitve do rastlinic poslikal in dokumentiral na forum.

L.p.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Peter jaz bi se postavila druga v vrsto za 2 semeni, če jih boš imel dovolj, sicer pa 1. Wink_________________
Uporabniški avatar
Peter

Pozdravljena.
Ni problema, počakamo do konca tedna in, če boš edina, pošljem v ponedeljek in dobiš vse.

L.p.
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Peter! Tudi moja ima kar precej plodov, a še ne zori. Plodovi so zeleni, primerno debeli, barvajo pa se še ne.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ne, ne, ni edina. tudi jaz se javim za 2-4 semena, torej dva plodova, če sem prav razumela._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Tudi jaz se postavim v vrsto in prosim za en plod. Seveda bom z veseljem objavila na forum postopek sejanja in razvoj mladih rastlinic. Smile_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Uporabniški avatar
Peter

Tinko, a boš kuhal kavico? Very Happy

Sodelujoče prosim naslove na privat.
Če ne bo še koga, jih razdelim na 3 dele, če se strinjate!?
L.p.
ciklama

Odgovor Napisal/-a ciklama »

Tudi jaz prosim za kakšno seme
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Peter, hvala ! Very Happy_________________
Odgovori