Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rosmarinus officinalis - rožmarin

crtj-admin
Site Admin

Rosmarinus officinalis - rožmarin

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Rožmarin - Rosmarinus officinalis

več o rožmarinu: http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1550
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

brišem_________________ViktorhNazadnje urejal/a viktorh 24 Sep 2013 00:22; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

viktorh je napisal/a:

Jaz ga imam stalno pri hiši in vedno več kot enega. Sam ne veš kaj si ga polomil, pa si brez njega. .....

Podpišem stokrat in še več Cool . Kakor se rad in hitri ukorenini, tako tudi rad in hitro vzame slovo Confused . In to ravno, ko si že prepričan, da sedaj pa res veš kako z njim Rolling Eyes Confused .

Viktorh, tvoji grmički so v enkratni kondiciji!
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Meni tudi premine, zato vsako leto na morju odtrgam vejice, ki jih podtaknem kot vrtnice: pokrijem s steklenim kozarcem. Če bi imela velik steklen kozarec, bi moj grmiček bil na vrtu grm, ker le-tako preživi zimo zunaj - pokrit._________________Lp, Živa
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Kakšni lepi rožmarini!
Se bom tudi jaz letos lotila podtikanja.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Jaz pa sem en grmiček rožmarina to zimo poskusno pustila zunaj, brez zaščite. Sem ga samo povezala skupaj. In presentljivo je preživel (na Gorenjskem). Pomrznili so zunanji listi, sredica pa je ostala zelena in sedaj je že prav lep:)
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

Sanjarka Ana je napisal/a:
Kakšni lepi rožmarini!
Se bom tudi jaz letos lotila podtikanja.

Raje ne, se ne boš počutila prijetno...._________________Viktorh
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

He, he, viktorh, se strinjam, podtikati se potaknjencev ne da, običajno jih potikamo.
Odgovori