Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Iščem informacije o tem drevesu
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Iščem informacije o tem drevesu
(Prenos iz arhiva)
-
- Prispevkov: 1146
- Pridružen: To Jun 04, 2013 2:00 am
V bistvu bo ta sok KIS, ker se iz njegovih socvetij dela nadomestek za kis. Če probaš odtrgati del socvetja in ga vtakniti v usta, boš videl točno, o čem govorim. Usta ti potegne skupaj bolj kot citronska kislina...
Recepta pa žal nimam, sem pa prepričana, da jih je mnogo na internetu, sploh v angleščini..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Recepta pa žal nimam, sem pa prepričana, da jih je mnogo na internetu, sploh v angleščini..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Tukaj smo že govorili o njem. Drugače pa kolikor se spomnim, mislim, da sem najprej prebirala Daria Cortesea , kjer piše , da so indijanci delali sok tako, da so socvetje namočili v vodo in pustili namakati, kako uro, dan. Pijača naj bi bila zelo osvežilna. Vendar pazi so opozorila glede alergij. Dobro si preberi kaj smo o njem že pisali!
Identifikacija je bila opravljena, zato temo zaklepam. Debate o octovcu naj se nadaljujejo v njegovi temi o izdelavi kisa pa v forumu Recepti