Izdelki iz drevesa Neem - skupinski nakupi

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Izdelki iz drevesa Neem - skupinski nakupi

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

http://www.cudezno-drevo.si/izdelki/vse-za-eko-vrt-0

Za te izdelke je nov zastopnik in čisto slučajno na Vrhniki. To sem nekako izvohal in se domenil za popuste za člane našega foruma.

V grobem gre za 15% popusta ob nabavi najmanj 15 izdelkov vključno s kozmetiko. Lahko dobimo še malo večji popust, če vzamemo rifuzo količine, vendar si moramo sami prepakirati/pretočiti. Poleg slabe (da mora nekdo to početi) je tudi dobra, da imamo lahko za posameznika potem skoraj poljubne količine - toliko, da se pogliha znotraj enega naročila. Za člane Gartlca je tudi poseben cenik. Tam je tudi cena za 10 litrov tonika in 20 kg neem cake. Obstoja tudi Kelp tonik, ki pa meni (še) ni poznan.

Cenik:

Prodajalec želi imeti imena do treh članov, ki bodo plačevali in prevzemali robo. Prevzeti jo je moč na Vrhniki, potem si jo po običajnih poteh razvozimo. Poizkusimi se lahko dogovoriti še za kakšno drugo varianto, recimo v LJ.

Sedaj sicer gredo na dopust, ko se vrnejo (4.8.) pa nam bodo dostavili tudi literaturo in razne članke o teh produktih. Gotovo zna biti zanimivo branje.

Zainteresirani morate nekako izraziti svoje želje, da se potem dogovorimo za naprej. Cene veljajo za leto 2014, razen v primeru večjih sprememb na trgu.

Tako, sedaj ste pa vi na vrsti ;-)
Ah, ja naj dodam, da sam nimam od tega nič, da ne bi kdo kaj mislil.....
Nazadnje urejal/a Bicikel 16 Jul 2014 10:42; skupaj popravljeno 2 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zanimiva ponudba! Ko bom preštudirala, kaj vse še nudijo, bom gotovo našla še kaj več zase . Mazilo proti pikom mi je že padlo v oči.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Pa ravno včeraj sem kupila nimovo olje v Samsonu v Kamniku Sad_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Bicikel

@lpmami, sej lahko izbereš tudi kaj iz "mazalnega" programa Wink Tako lahko prispevaš v omenjeno količino 15 izdelkov. Samo predagam seveda...

@muha. Imam njihov cenik posebej za Gartlc v PDF datoteki. Kako jo objaviti? Sem dobil dovoljenje, da jo lahko objavim na forumu in ni potrebe po dostavljanjju vsakemu posebej.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Ko bom videla njihovo ponudbo, bom gotovo našla kaj zanimivega zase ali za bližnje Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Bicikel

lpmami, ponudbo imaš na spletu - prva vrstica na začetku te teme. Odšteješ 15% in veš ceno. Drugo pa so rifuzo količine......
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bicikel je napisal/a:

@muha. Imam njihov cenik posebej za Gartlc v PDF datoteki. Kako jo objaviti? Sem dobil dovoljenje, da jo lahko objavim na forumu in ni potrebe po dostavljanjju vsakemu posebej.

Če imaš skener, ni problema. Če ne pa fotografiraš. Tako pri nas rešujemo, kadar se kje zahteva skeniranje.
Bicikel

Aha, sicer ni odlagališča datotek na forumu? Stvar je že itak v elektronski obliki - PDF. Torej bi moral spravit na papir in nazaj v elektronsko obliko Rolling Eyes No, ja lahko shranim ekransko sliko. To bo to.....
Sem uredil v začetnem sporočilu.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Mene tole skupno nakupovanje vsekakor zanima, tako name lahko kar računate..._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”