Divje rastline

crtj-admin
Site Admin

Divje rastline

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Mogoče kdo ve za kakšen dogodek, kjer se predstavljajo užitne divje rastoče rastline. Zanima me njihova uporaba v vsakdanji prehrani. Imam probleme z prepoznavanjem le teh. Zamenjava ni priporočljiva Smile_________________Robert
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Za letos si več ali manj že zamudil, če bo imel morda Dario tudi kako jesensko delavnico in bom dobila obvestilo pa te še obvestim. Smile

Drugače pa za drugo leto: Bo delavnica na mednarodnem festivalu alpskega cvetja v Bohinju.
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

A-A pozdravljena!
Mi je bilo kar jasno. da sem za letos že pozen, ampak treba je začeti zgodaj, da ne bom zopet pozabil Smile Tistih nekaj osnovnih rastlin že poznam, krog pa bi rad razširil. Pa seveda da se ne zmotim slučajno, kajti meja med užitnimi in strupenimi je zelo tanka.... Pred leti sem bil že na nekem drugem predavanju od Daria in bilo je zelo zanimivo. Tema je bila bolj v smeri kisanja zelenjave in pripravi drugih shrankov za zimo. Večkrat ga tudi srečam ko lazim po hribih
Moram se pohvaliti, da so vse tri tvoje sorte graha zelo dobro rodile, medtem ko z bobom nisem imel sreče. Preden so se stroki posušili so zgnili. Žal preveč dežja letos Sad

Lp_________________Robert
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Zoyba, lepo! Pri meni je tudi bob bolj bogi, sem ga nekaj prav zanalašč nekaj prej pobrala in se je posušil na suhem, tako da bo vsaj nekaj za seme za naslednje leto.

Ja, Dario ima krasne delavnice in sploh je zelo duhovit in prijeten. Se splača tudi kdaj kakšno delavnico ponovit, saj se nikoli ne ponavlja. Smile
Odgovori

Vrni se na “Dogodki in prireditve”