Lepljenje fotografij iz interneta
-
- Site Admin
Lepljenje fotografij iz interneta
(Prenos iz arhiva)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
lpmami je napisal/a: |
Malo več slik te piramide: . Opazila sem jo zato, ker imam v enem kotu vrta pri mami za rast precej neugodne razmere: Z ene strani je kakšen meter stran garaža (skoraj severna stran), zraven pravokotno raste živa meja iz ciprese, gosta in visoka kakšnih meter osemdeset, ki ima tudi v zemlji močne korenine. Tam bi bilo fajn postaviti kaj podobnega, da bi bilo več zemlje, ne le tista vsa prekoreninjena, pa tudi v višini, mislim, bi bilo več svetlobe. Pa ne gre mi ravno samo za začimbe. |
lpmami, preveri prosim, če so slike iz interneta z dovoljenjem za splošno razširjanje. Če niso ali ne moreš najti podatka, nalepi raje samo linke, da ne bo kdaj v prihodnosti prišlo do kake nerodnosti.
Tole sem javno napisala, da boste prebrali še drugi, sicer pa imamo v naših Pogojih uporabe to napisano v točki 2. Najmanj, kar se zgodi pri nepooblaščeni uporabi je, da se namesto slike pojavi napis "nepooblaščena uporaba" ali "kraja internetnega prostora" (to se že dogaja), lahko se pa kdaj v prihodnosti najde tudi kdo, ki bi na račun tega rad kaj zaslužil.Nazadnje urejal/a muha 14 Nov 2014 08:41; skupaj popravljeno 1 krat
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Pri oni zgoraj je vir naveden, za zadnje je povezava tudi http://www.goodshomedesign.com/grow-herbs-veggies-ornamental-flowers-triolife-plant-pyramid/. Pa tudi sicer na njihovi strani piše, da slike jemljejo z interneta in jih uporabljajo v prepričanju in dobri veri, da so javna last._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Rimske Toplice