Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Slonji česen

crtj-admin
Site Admin

Slonji česen

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Tamis

Odgovor Napisal/-a Tamis »

pozdrav!

a ima kdo slonji česen?
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Če je to slonji ne vem, je pa iz Bosne. To ti lahko odstopim.
So samo štirje režnji.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dajmar, ta bo kar pravi! Še sploh, ker so ga v Ameriko menda prinesli priseljenci z Balkana.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Bo pravi. Tudi pri meni je jeseni samo glavica poskusno končala v zemlji._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

pajo je napisal/a:
glavica poskusno končala v zemlji.

Pajo, ko ga boš izkopaval previdno preglej korenine, ker se tam naredijo zarodne čebulice (1,2 včasih 3) in če ga samo izpuliš lahko ostanejo v zemlji.
pajo

rukola je napisal/a:
pajo je napisal/a:
glavica poskusno končala v zemlji.

Pajo, ko ga boš izkopaval previdno preglej korenine, ker se tam naredijo zarodne čebulice (1,2 včasih 3) in če ga samo izpuliš lahko ostanejo v zemlji.

Hvala neveden kakor sem..._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Danes je bilo o slonjem česnu govora na TV, nič pa niso povedali, kje ga je možno dobiti. Morda to ve kdo od vas? Hvala.
pajo

V Lj sem mjih dobil pri Vrtku na Vodnikovi cesti. Od jeseni že v zemlji tako, da bomo kmalu videli kaj bo. Kuka že lepo iz zemlje._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Martinka, po mojih izkusnjah je treba slonji cesen posaditi v jeseni. Lahko ti posljem vkoreninjenega, samo ne vem ce prenese presajanje._________________CARPE DIEM
Odgovori