Za vodenkino skupnost
-
- Site Admin
Za vodenkino skupnost
(Prenos iz arhiva)
-
Pozdravljeni zelo bom vesela vsake sadike od zelišč do paradižnikov ,solate zelja, cvetače por zeleno, količinsko nevem kolk saj imamo prbližno velik vrt 150 kvadratov nekaj bomo sejali v teh dneh bom pa zelo vesela če bodo zraven še kakšne posebne sorte tudi čiliji so dobrodošli
Hvala v naprej ,saj bom že vam vrnila .
Zuf ob predstavitvi vrta ki ga boš imel me zanima če vaša skupina ima tudi kakšno literaturo ob tem men še vedno hudo nagaja glas in nemorem tolk govorit zato sprašujem_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Hvala v naprej ,saj bom že vam vrnila .
Zuf ob predstavitvi vrta ki ga boš imel me zanima če vaša skupina ima tudi kakšno literaturo ob tem men še vedno hudo nagaja glas in nemorem tolk govorit zato sprašujem_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
-
Vodenka pozdravljena. Sigurno se bo našlo še preveč, jaz naprimer vedno posejem več kot pa potrebujem.
Če prinesem viške na srečanje k zufu bo verjetno vredu.
Tvoj krompir smo že pojedli (dober), sedaj pa po malem "sončim" semenske gomolje za sajenje. Nekaj ga bo preizkusila še brbr.
Drži se, pogumno in mirnih misli.
Če prinesem viške na srečanje k zufu bo verjetno vredu.
Tvoj krompir smo že pojedli (dober), sedaj pa po malem "sončim" semenske gomolje za sajenje. Nekaj ga bo preizkusila še brbr.
Drži se, pogumno in mirnih misli.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Vodenka, iz zimskega sejanja imam precej malih sadikic solat, še vse v šopu. V dobro pripravljeni rahli zemlji bi bile po mojem sposobne preživeti tudi že na vrtu. Sorti: Canasta in ena, ki sem jo pred časom dobila od Slavca. Če bi kaj prav prišlo, javi na ZS, da se zmeniva glede predaje.
Od zelišč pa: origano, timijan, kamilice, 1 sadikica francoskega pehtrana, stoletna čebula, drobnjak. Kasneje lahko tudi sadika luštreka (ali pa seme takoj).
Od zelišč pa: origano, timijan, kamilice, 1 sadikica francoskega pehtrana, stoletna čebula, drobnjak. Kasneje lahko tudi sadika luštreka (ali pa seme takoj).
-
Vodenka,jaz ti lahko pošljem kakšno seme.Od bučk do zelišč bi se našlo.Saj za setve na prosto je še čas.
Za naslov pa :hja kaj če vsi pošljemo samo 1 osebi "koordinatorju" in ta potem preda naprej?_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Za naslov pa :hja kaj če vsi pošljemo samo 1 osebi "koordinatorju" in ta potem preda naprej?_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/