Menjave na Gartlcmaniji 3. 10. 2015
-
- Site Admin
Menjave na Gartlcmaniji 3. 10. 2015
(Prenos iz arhiva)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
robert je napisal/a: |
Jaz imam viška nekaj sadik šipka,če bi ga kdo imel,drugače bodo pa za kompost. |
juglans je napisal/a: |
Se javljam za to ponudbo. (tudi če jih bo več vzamem, ker prostora je dovolj, velike oči ob tvojem lanskem nabirku pa sploh ) Hvala v naprej. |
robert je napisal/a: |
Če bi kdo želel,lahko dobi sadike malin. |
-
-
MARIJAV je napisal/a: |
Prinesem lahko kutine, želela bi pa maline in nekaj šipka (lani narejena šipkova marmelada je prava poslastica ) |
Lahko ti prinesem rumene maline, zelo vesel pa bi bil kakšne kutince. Če jih sploh imaš toliko, kolikor je interesa.
A so to koreninski poganjki kutine? Kako pa je naprej z rodnostjo, bi jo bilo potrebno cepiti?
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Bi se priporočila za eno ali dve rdeči dvakrat rodni malini .
Pri zamenjavah sem bolj slaba - nudim lahko le že precej velik toskanski in brstični ohrovt, če se ju sploh da še presaditi ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Pri zamenjavah sem bolj slaba - nudim lahko le že precej velik toskanski in brstični ohrovt, če se ju sploh da še presaditi ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Bi se priporočila za eno ali dve rdeči dvakrat rodni malini in če je možno, še eno rumeno - SADIKE, ne sadeže ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)