Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Semena asimin

crtj-admin
Site Admin

Semena asimin

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Iščem semena asimin. Odkupim ali se kako drugače oddolžim (npr. cepič redkih sort asimin).

LP, Andrej
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Lahko nekaj malega, cca 15 kom, če ti je to kakorkoli sprejemljivo.

Kontra usluga? Ti moram še poslati seznam želja iz Češke in če se bo kako realiziralo bo to to. Seveda ti bom poravnal stroške prevoza, mislil sem pa na uslugo.
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Napiši naslov na ZS in ti jih pošljem. Od letošnjega pridelka sem vsa semena shranil. Pridelek na dveh sadikah je bil zelo obilen Smile .
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Rolling Eyes Očitno si jih že dobil, ker se mi nisi oglasil.
TheChemist

Odgovor Napisal/-a TheChemist »

Ne, ne, sem prepričan, da jih potrebuje. Verjetno samo še ni utegnil priti do računalnika. Saj veš, jesenjska opravila na vrtu Smile
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Res jih še vedno iščem, sem ti poslal zs.

Hvala in lp, Andrej
Odgovori