Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sadike

crtj-admin
Site Admin

Sadike

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Podarim sadike japonske vinske jagode, ukoreninjene.
Kakšna 2krat rodna malina se tudi najde.
Pa še kako sadno grmovje.

Lahko tudi menjam.

LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Bi me zanimala tale jagodno vinska japonka, še bolj pa, če bi prišel na srečanje k zufu, da si med drugim seževa še v roke. Very Happy

Menjava? Tekom prihajajočih dni bom nekje objavil kaj imam viška in morda tam najdeš kaj zaželjenega.
Nazadnje urejal/a juglans 24 Mar 2016 11:37; skupaj popravljeno 1 krat
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi mene bi zanimalo, pa morda malina tudi. Pa hvala vnaprej. Wink
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Japonska vinska bi bila tudi moja želja. Kupljena sadika je šla žvižgat rakom Mad .

Verjetno bi imela za menjavo sadiko zlatega ribeza ali pa mogoče sejanec naši hruške, ki je letos kalil.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Kravzlj,

če ti je ostala še kakšna japonka, bi jo z veseljem. Magari na ''Zufovem'' srečanju, čez vikend popišem, kaj lahko ponudim v menjavo.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Škoda, da ste vsi taako daleč, jaz jih letos proč mečem.
.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Kako uporabljate japonsko vinsko jagodo ?_________________
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Imam 3 sadike. vsaj. Lahko dobite kadarkoli tudi vejice, če bi potikali.
Meni zelo dobro rodi v senci zraven kompostov. Veliko plodov, izredno sočnega okusa!
! Vendar ! , tam kjer se dotakne tal, se ukorenini. Treba jo je privezati. Ali pa prikleniti na rešetke =)

Kdor prej pride, prej dobi. Na srečanje ne bi čakal, ker nevem če mi bo uspelo priti._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Kravzlj, hvala za opozorilo glede razraščanja, sama nisem bila pozorna na to. Ker tam, kjer bi jo sadila, nisem stalno prisotna, se ji odrekam, četudi bi morda našel še četrto sadiko.
Odgovori