Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sirup

crtj-admin
Site Admin

Sirup

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

http://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13268426_231498020566741_4092397251841697019_o.jpg

Rezultat 2 tedenskega eksperimentiranja z različnimi razmerji: preizkusil sem 6-7 različnih razmerij in mi je ratalo dobiti recept s katerim sem zadovoljen. Rezultat je prijetno kisel in ne spresladek sirup in sok iz ingverja/sumaca/bezga. Ker je soka toliko, da ga bom pil še naslednja 3 leta ga lahko dobi vsak, ki ima željo probati kaj sem naredil. Pa vmes je tudi akacijev sirup (prav tako na voljo za probo)._________________Iščem zanimive sadne vrste...
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Bravo, bravo, Daniel R.

Enkrat sem ti obljubila Pavlovnijo za tvoja zasajanja dreves ob avtocestah.
Temu dodajam še črni oreh in mogoče kdaj priletim mimo tebe in zamenjava lončke za sirup Smile.
Daniel R

Ja, tisto zasajanje ob avtocesti se je tragično končalo. Več kot pol leta nazaj so čistili tisti pas in marsikatera sadika je šla po gobe. Vse pa ni tako črno, ker nekaj sadik je preživelo in odgnalo. Ker so bile dobro porezane pa pričakujem močno rast to leto._________________Iščem zanimive sadne vrste...
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

O ti šment, torej to ni bilo navadno čiščenje, ampak skorajšnja kataklizma Shocked
Daniel R

Ja jaz sem se zavedal, da je tvoganje, da kdo kaj podre/požge/ukrade. In sem se bil pripravljen sprijazniti z izgubo sadik. Edino nisem pričakoval, da bo toliko sadik šlo naenkrat. Ker če greš pogledat ta pas, ki so ga čistili ti ni čisto nič jasno zakaj so čistili ravno tam in samo tam. Ampak kar je je._________________Iščem zanimive sadne vrste...
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Kaj če bi še recepturo napisal, če ni skrivnost.
Odgovori