Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Njivski pleveli - ZELO uporabna spletna stran

crtj-admin
Site Admin

Njivski pleveli - ZELO uporabna spletna stran

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Izredno zanimiva in uporabna stran. Hvalabogu vseh plevelov ne poznam Very Happy .

Pripombe:

- prva in najpomembnejša: regrad ? Tudi SSKJ pozna samo regrat ,
- druga: veliko linkov ne pripelje do rezultatov. Bodisi so napačni, bodisi je treba naprej brskat po osnovni strani. Nič posebno hudega, kopirala sem znanstveno ime in šla na Google.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, tako je, linki pač ne delajo, če je stran neobstoječa. To je usoda e-virov, zato se pri resnem citiranju vedno doda datum, ko smo dostopali do spletne strani, od koder smo vzeli podatke.
Ampak, zbrana so imena, znanstvena in slovenska, potem je pot v svet e-informacij odprta. Ta stran so pač navodila za vaje pri enem predmetu na faksu, morda stara nekaj let, meni se zdi vseeno uporabno.
Kakšno slovnično napako pa lahko najdemo, ja, najbrž regrad ni edina.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Res uporabna stran, sem si kar shranila povezavo (in ob tem opazila, da so to vaje - za nekaj pač, sem si mislila; no, Metuljc, ti si to potem pojasnila). Ugotavljam podobno kot Muha - kakšna slovnična napaka, kakšna nedelujoča povezava, v glavnem pa zelo uporabno.
Hvalabogu tudi jaz ne poznam vseh teh plevelov. Pa še vedno preveč Crying or Very sad_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Medve s pirnico si pa dnevno zreva v oči in se sprašujeva, katera bo prej popustila... Je res trdoživa in trmasta gospa. Marsikdaj s svojo korenino naluknja tudi česnovo glavico - se ji ne ljubi narediti ovinek._________________naredimo svet lepši
Odgovori