Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bučke v omaki kot shranek
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Bučke v omaki kot shranek
(Prenos iz arhiva)
Svetlo prepražim čebulo nasekljano ali narezano na lističe, dodam papriko in popražim, dodam bučke.
Predno začnem s praženjem naribam bučke, jih posolim in pokisam, ter zmešam.
Bučke dušimo enih 10 minut in dodamo še malo paradižnika, popra, soli, kolikor je še potrebno, kajti bučk ne ožemam. Dodam še peteršilj, lahko daš korenček nariban.
Nekega pravega recepta nimam. Delam tako, da je dobtro, da bi lahko takoj jedel.
Zdevam v kozarce in zaprem in zavijem, da ostane toplo.
Uporabim pogreto zraven krompirja v kosih, pire, restan krompir.
Pa tudi za kakšno enolončnico se da uporabit.
Za jutri imam 3 bučke, ki so mi malček ušle, pa nič zato.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Predno začnem s praženjem naribam bučke, jih posolim in pokisam, ter zmešam.
Bučke dušimo enih 10 minut in dodamo še malo paradižnika, popra, soli, kolikor je še potrebno, kajti bučk ne ožemam. Dodam še peteršilj, lahko daš korenček nariban.
Nekega pravega recepta nimam. Delam tako, da je dobtro, da bi lahko takoj jedel.
Zdevam v kozarce in zaprem in zavijem, da ostane toplo.
Uporabim pogreto zraven krompirja v kosih, pire, restan krompir.
Pa tudi za kakšno enolončnico se da uporabit.
Za jutri imam 3 bučke, ki so mi malček ušle, pa nič zato.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...