Stran 1 od 1
Habanero el Remo
Objavljeno: Če Jan 01, 1970 1:00 am
Napisal/-a crtj-admin
(Prenos iz arhiva)
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 7:36 pm
Napisal/-a Plamenka
Kar naenkrat sem našla polno rdečih. Zgoden in skoraj nepekoč čili, mislim, da ga lahko prav vsak grizlja svežega. Aroma je tipična habanerova.
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 8:07 pm
Napisal/-a figula
Plamenka, jaz bi enega, jaz bi enega - za seme
Saj se hecam, samo seme fehtam lepo prosim.
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 8:09 pm
Napisal/-a Plamenka
Figula, če mi ga bo le uspelo izolirati. Ker raste vmes med pekočimi. Nekaj me zafrkava ravno ta, katerega bi res rada razmnožila.
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 8:11 pm
Napisal/-a muha
Kaj pa s potaknjencem, ki bi ga prezimila?
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 8:15 pm
Napisal/-a Plamenka
Kak potaknjenec lahko poskusim narediti, pa dam, če hoče kdo prezimiti. Sama ne vem, če ga bom prezimila, ker mi manjka prostora, saj mi marca in aprila ves prostor zasedejo veliki lonci zgodnjih paradižnikov in mali lončki paradižnikov, paprik, jajčevcev. Za nameček pa potem tak čili rade napadejo uši. Pa če bi že prezimila za naslednjo sezono, bi bila ena rastlina, ker je nepekoč, premalo. Vsaj 6 bi jih rabila, zato jih moram vzgojiti iz semen.
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 9:03 pm
Napisal/-a figula
Jaz se lotim prezimovanja potaknjenca
Objavljeno: Po Avg 15, 2016 9:13 pm
Napisal/-a Plamenka
Velja, bom poskusila ukoreniniti vejico.