Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mladički tibetanski terierjev

crtj-admin
Site Admin

Mladički tibetanski terierjev

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Zaradi tehle malih knedeljčkov letos ne morem na Gartlcmanijo Rolling Eyes .

Ker si želim zanje najti res dobre domove in ker smo gartlčani sami fajn ljudje Wink , sem se odločila, da dam tole objavo. Zanjo lahko poveste tudi znancem in prijateljem, ki se morda prav zdaj odločajo svoje življenje polepšati s kosmatim prijateljem.

Prvega tibetanskega terierja, na kratko - tibetančka, smo imeli že leta 1991, doživel je skoraj 17 let Smile . Ko se enkrat spoznaš s to pasmo, se vanjo zaljubiš in ostane za vedno tvoja. Za njim imamo tako zdaj kar tri, dve psički in enega psa. Zdaj imamo svojo psarno https://radegundska.wordpress.com/, kjer zveste skoraj vse o nas in naši pasji družini.

Mladički so se skotili 11. septembra, to je naše drugo leglo. Imamo dva samčka in tri samičke. So rodovniški, pred oddajo bodo cepljeni, čipirani, imeli bodo rodovnik in potni list.

Če koga zanimajo ti prikupni kužki, ki jim v Tibetu pravijo little people/mali ljudje (obširen opis lahko preberete na:http://www.mojpes.net/modules/pasme/index.php?id=70 ), se mi kar pogumno javite! Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

O, Copatka Very Happy ,
še kako dobro vem, kako se ti vsidra v srce. Ta little people, s strašansko močnim značajem, se mi ravnokar (med mojo službo doma) valja po kavču.
Čudovit pes. Čuvaj, potrpežljiv, meditativen, zadržan pri prehrani, zvest, prelep (se pa rad objema, ko prideš domov, čeprav te ni le dve minuti).
No, zdajle je že zunaj na soncu. Rad se sonči. Star je 8 let. Ni boljšega kuža kot je tale tibetanček.
Copatka, upam, da bodo dobili dober dom._________________LP Žižola
copatka

O, Žižola! Kako lepo, da ima še kakšen gartlčan tibetančka! Very Happy Od kod pa je tvoj, mislim - od katerega vzreditelja? Morga ga celo poznam Wink . Sem šla mečkat marsikatero leglo Rolling Eyes . Se morda poznava iz srečanj v Domžalah ali na Barju?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Copatka ZS Smile

Je pa zanimivo, kako se moj kdaj usede na kakšno skalo, kot človek. Sploh ne spodvije tačk pod ritko, ampak mu kar štrlijo naprej. Laughing_________________LP Žižola
copatka

Very Happy
Ja, saj imajo svoje fore pri vsem - sedenju, ležanju na hrbtu z vsemi tačkami v zrak, pretegovanju na foteljih ... znajo uživati življenje. Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori