Poslovila se je moja mami

crtj-admin
Site Admin

Poslovila se je moja mami

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Na svoj godovni dan, dan Svete Lucije (13.12.2016), se je poslovila moja mami. Sad

Mnogo prezgodaj mi jo je vzel rak trebušne slinavke. Bila je poosebljena dobrota in milina, res prava prinašalka luči. Brezpogojno mi je imela rada, name je prenesla tudi ljubezen do vrta. Neskončno jo pogrešam.
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Sozalje.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Novinka, moje sožalje in objem. Preko spomina bo vedno s teboj in se bosta vedno imeli radi.
nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Moje sožalje, vedno bo s teboj, ko boš negovala to, kar ti je dala._________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Novinka, vsi, ki smo to že doživeli, čutimo s teboj. Želim ti veliko moči, da boš zmogla izgubo prenašati s čimmanj bolečine. V duhu bosta še vedno ostali povezani, praznino okrog tebe bodo sčasoma napolnili lepi spomini. V vmesnem času imamo pa ljudje solze, da izplaknejo žalost, ko prekipi preko vrha.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Novinka, moje iskreno sožalje. Vem, kako ti je, pred dobrim letom dni sem jaz izgubila mojo, ki je bila, kot si ti opisala tvojo, povsem takšna.
Vedno, ko boš na vrtu, pa kjerkoli, bo s tabo. Vem, ker čutim, da je moja tudi z menoj.
Objem in - pusti solzam, da tečejo, pomaga.
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Sožalje!
Imaš nekaj kar je danes redkost!
V času, ko te je najbolj potrebovala si bila ob njej._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Hvala za izrečeno sožalje.

S tatom sva se trudila po najboljših močeh, ji stala ob strani in (v zadnjem tednu) lajšala bolečine, a vedno ostane občutek, da bi lahko naredil več, drugače, bolje.

Ko je umirala, sem mislila, da počiva zaradi morfija (tako je tudi menila zdravnica, ki je prišla) in sem bila v sosednjem prostoru - imela sem priprata vrata, da bi slišala, če bi me poklicala. A nisem bila ob njej, nisem je držala za roko in ji še milijontič povedala, kako rada jo imam in da bom v redu.. Samo čez pol ure se mi je zazdelo, da je preveč mirna - zadnje dni je bila zaradi hudih bolečin zelo nemirna. In je ni bilo več z nami. Če bi premislila, je bilo seveda jasno, da se poslavlja. Vsi znaki so bili tam. A kaj vem, zdravnica je bila mnenja, da počiva, jaz sem se "obesila" na to mnenje, bilo sem prestrašena, izmučena... Tako sem jo pustila, "da se odpočije", kar je bilo zadnjih 8 ur za njo zelo težkih. In kar naenkrat je ni bilo več.

Tako prazni so dnevi brez nje, da o prihajajočih praznikih ne govorimo. Samo pokrila bi se čez glavo in počakala, da gredo mimo.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Moje sožalje.
Ko boš na vrtu nadaljevala njeno tradicijo, naj te vetrič nežno poboža, kot so te ljubkovale njene ljubeče dlani.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”