Stran 1 od 1
Recepti po navdihu
Objavljeno: Če Jan 01, 1970 1:00 am
Napisal/-a crtj-admin
(Prenos iz arhiva)
Objavljeno: Pe Jan 13, 2017 12:27 am
Napisal/-a cinija1
Takole je zgledalo naše današnje kosilo.
Od jabolčnega zavitka pred dvema dnevoma mi je ostalo pol tessta. Imela sem ga v hladilniku v vrečki.
Danes sem narsibala 4 krompirje in en koren ter sprala in ožela. Dala sem na prepraženo čebulo in še malo pomešala. Dodala sem skuto zmešano z jajčko in kislo smetano. Dodala še majaron, poper, domačo vegeto.
Naredila kot zavitek in pekla 45 minut. Ja pa pomazala sem zgoraj z kislo smetano in enim jajčkom.
Bilo mi je čudovito tako za oči kot za okus. Pa še malo solate zraven.
lep pozdrav
cinija
Se opravičujem, ne spada ravno k ocvirkom_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Objavljeno: Sr Jan 18, 2017 4:53 pm
Napisal/-a lpmami
Mmm, Cinija1, sliši in vidi se prav slastno! Škoda, da nimam doma nič vlečenega testa.
Ne razumem pa stavka glede ocvirkov
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: Sr Jan 18, 2017 5:10 pm
Napisal/-a mil
Pozdrav
Skoraj da diši do nas.... Krasno si skombinirala
Lepo bodi, Mil
Objavljeno: Sr Jan 18, 2017 6:06 pm
Napisal/-a muha
lpmami: cinija1 je recept objavila pri ocvirkih, jaz sem mu pa naknadno dodelila lastno temo, ker se mi je zdel preveč dober, da bi ga ocvirki "prekrili".
No, saj bi z ocvirki gor tudi šlo, kaj ?
Objavljeno: Sr Jan 18, 2017 6:13 pm
Napisal/-a lpmami
muha je napisal/a: |
No, saj bi z ocvirki gor tudi šlo, kaj ? |
Za moj okus vsekakor, zato pa Cinijinega stavka nisem razumela. Tako je, če človek ne pozna ozadja zadev..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: Če Jan 19, 2017 4:53 pm
Napisal/-a Venusta
To je pa videti tako okusno, da bo sigurno na krožniku v naslednjih dneh
Objavljeno: Pe Jan 20, 2017 12:18 am
Napisal/-a cinija1
No le probajte, boste videle, da je dobro in me veseli, da vam je že po branju všeč.
Možnosti je pa še veliko, kar si pač zmisliš. Jaz rada probujem marsikaj, če tudi ne vem kako bo ravno izpadlo. Ampak jaz pravim, če so sestavine dobre in če je kuhano ali pečeno je sigurno dobro in je za pojest, da le ni preslano ali zažgano.
Pa prav lepo pozdravljene
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...