Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik semena - iščem, menjam
-
- Site Admin
Paradižnik semena - iščem, menjam
(Prenos iz arhiva)
adler je napisal/a: |
Pozdravček! Zanima me če ima mogoče kdo seme paradižnika Sarahs galapagos (zdi se mi da sem seme enkrat dobil od Bobolino in so moji otroci čisto ponoreli za njim) in dolenjskega domačega. LP |
Nimam točno te sorte,imam pa dve drugi.White in Gold .
Napiši naslov na zs._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Živijo,
odločila sem se, da se vam tudi jaz pridružim. Že samo ob prebiranju vaših prispevkov ste me okužili s paradižniki
Gojim jih sicer že nekaj let, vendar nikoli nisem dala kaj dosti na sorto...ponavadi smo posejali tele običajne, ki se dobijo v naših semenarnah. Lansko leto sem sicer poizkusila še Matino, Marglobe in Red pear, poleg običnega Heinza in Saint Piera. Za letos pa sem že naročila nekaj "posebnih" semen
Po prebiranju foruma sem opazila, da zelo pohvalite pelat Opalko. Bi mogoče kdo imel viška par semen? Žal za menjavo nimam še nič posebnega, le semena običajnih paradižnikov. Seveda bi za poslana semena plačala poštnino.
Se že veselim počasi prihajajoče sezone
odločila sem se, da se vam tudi jaz pridružim. Že samo ob prebiranju vaših prispevkov ste me okužili s paradižniki
Gojim jih sicer že nekaj let, vendar nikoli nisem dala kaj dosti na sorto...ponavadi smo posejali tele običajne, ki se dobijo v naših semenarnah. Lansko leto sem sicer poizkusila še Matino, Marglobe in Red pear, poleg običnega Heinza in Saint Piera. Za letos pa sem že naročila nekaj "posebnih" semen
Po prebiranju foruma sem opazila, da zelo pohvalite pelat Opalko. Bi mogoče kdo imel viška par semen? Žal za menjavo nimam še nič posebnega, le semena običajnih paradižnikov. Seveda bi za poslana semena plačala poštnino.
Se že veselim počasi prihajajoče sezone
Venusta je napisal/a: |
Živijo, odločila sem se, da se vam tudi jaz pridružim. Že samo ob prebiranju vaših prispevkov ste me okužili s paradižniki Gojim jih sicer že nekaj let, vendar nikoli nisem dala kaj dosti na sorto...ponavadi smo posejali tele običajne, ki se dobijo v naših semenarnah. Lansko leto sem sicer poizkusila še Matino, Marglobe in Red pear, poleg običnega Heinza in Saint Piera. Za letos pa sem že naročila nekaj "posebnih" semen Po prebiranju foruma sem opazila, da zelo pohvalite pelat Opalko. Bi mogoče kdo imel viška par semen? Žal za menjavo nimam še nič posebnega, le semena običajnih paradižnikov. Seveda bi za poslana semena plačala poštnino. Se že veselim počasi prihajajoče sezone |
Venusta,tule je moj spisek.Poglej in javi.Rade volje pošljem.
http://forum.gartlc.si/gartlc-about3753.html_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/