Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Podarim alkaten-polietilen cevi fi 200mm
-
- Site Admin
Podarim alkaten-polietilen cevi fi 200mm
(Prenos iz arhiva)
Pozdravljeni.
Podarim 4 alkaten cevi fi približno 200mm. Cevi so razrezane po dolgem, vidno na sliki.
2 cevi sta 12m in 2 pa 10m. Zraven je še par krajših kosov. Stena cevi je približno 7mm, mm gor ali dol.
Pogoj je da odpelješ vse do nedelje 21.5.
Prednost imajo redni člani foruma.
Če bo več interesentov, bom izbral po lastni presoji. Počakam do srede zvečer.
Ker me matra firbec, me zanima tudi zakaj jih boste uporabili.
Meni se zdijo precej dobra alternativa koritom za rože, ki jih vkopljemo v kakšno brežino. Lahko se naredi tudi korita za akvaponiko, hidroponiko.
Z malo iznajdlivosti se alkaten lepo vari z vročo pištolo(fen 500°C).
Evo še slike.
L.p.
Peter
Podarim 4 alkaten cevi fi približno 200mm. Cevi so razrezane po dolgem, vidno na sliki.
2 cevi sta 12m in 2 pa 10m. Zraven je še par krajših kosov. Stena cevi je približno 7mm, mm gor ali dol.
Pogoj je da odpelješ vse do nedelje 21.5.
Prednost imajo redni člani foruma.
Če bo več interesentov, bom izbral po lastni presoji. Počakam do srede zvečer.
Ker me matra firbec, me zanima tudi zakaj jih boste uporabili.
Meni se zdijo precej dobra alternativa koritom za rože, ki jih vkopljemo v kakšno brežino. Lahko se naredi tudi korita za akvaponiko, hidroponiko.
Z malo iznajdlivosti se alkaten lepo vari z vročo pištolo(fen 500°C).
Evo še slike.
L.p.
Peter