Kakšne imate izkušnje s poštenjem članov foruma?

crtj-admin
Site Admin

Kakšne imate izkušnje s poštenjem članov foruma?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Sicer na bolj boleč način sem spoznal, da je forum javen in se vanj lahko registrirajo pošteni in malo manj pošteni ljudje.
Manjši mutiči samo jemljejo semena, sadike... sami pa nič ali neuporabno ponujajo.
Razočaran pa sem nad članico, ki mi je prodala pokvarjeno napravo in to celo dražje kot jo je uradno objavila na forumu med prodam. Ob prevzemu naprave je trdila, da ji ne odgovarja in da je nova (tudi videti je novo nerabljeno) in da je cena na forumu 20€. Dal sem ji denar in doma ugotovil, da naprava ne deluje takoj sem ji poslal SMS a ostal brez odgovora, na klice se mi ne javlja, na zs tudi ne. Če je bila le v stiski za teh 20€ bi mi rekla na srečanju in podaril bi ji jih. A takole se mi malce fržmaga.
Počakam še par dni , da vidim, če se vseeno oglasi sicer ravno tu napišem njen nik.
Furman Evil or Very Mad_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Malo še počakaj, ker skoraj ne morem verjeti, da bi lahko bilo tako.
Jaz velikokrat ne preverjam telefona, nič nenavadnega tudi po cel teden ali več in zato verjamem, da je mogoč razlog tudi takšen.
Upam, da se na koncu le dogovorite in rešite problem.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dotična članica (ni treba posebej objavljati imena, to si praktično že naredil) je velikokrat nedostopna za telefone. Tisti, ki z njo sodelujemo že dlje časa, smo na to navajeni. Kolikor jo poznam, sem prepričana, da ni vedela, da naprava ne deluje in da boš tistih 20 € gotovo dobil nazaj.

Raje ne mečite kamenja, da ne bo zadelo tudi vas.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Če bi si za koga upala dati roko v ogenj, bi si upala zanjo, Furman. Kolikor jo poznam, tega nikakor ne bi naredila namerno.

Nikar ne sodi prehitro. Sebi narediš napačen vtis, drugemu krivico, koristi pa nobenemu.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Furman, verjamem, da si bil slabe volje, ker si dobil neuporabno zadevo in se članica ni takoj odzvala na tvoja sporočila in res je, da se na ta forum prijavi lahko kdorkoli, pošten, nepošten.
A to je dolgoletna članica foruma, praktično 'inventar'. Ni neka nova, neznana, ki se mogoče dogovarja celo samo po ZS-jih. Veliko nas je, ki jo poznamo, ki smo že menjavali z njo, velikokrat je kaj podarila in vemo, da je poštena. Res pa je, da je zadnje čase redko tu, zato počakaj in vse se bo pojasnilo. Tudi jaz sem prepričana, da ni vedela, da ta naprava ne deluje, sicer je ne bi prodajala.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Še mojih 5 dinarjev: popolnoma razumem jezo in razočaranje, ko fardaman okvir ni delal. Ob vsem trudu, ki ga vlagaš v rastlinjak in iskanju najboljših rešitev.

Včasih se zgodi življenje in stvari se postavijo na glavo in se kot snežna kepa valijo na vse strani. Verjamem, da se bo vse postavilo na pravo mesto.
Brez slabe vesti in brez obžalovanj.
Smile
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz imam zaenkrat samo dobre izkušnje.
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Nisem mislil nikogar obsojat. A ko se pozanimaš o neki stvari, ki se prodaja dobiš takoj fidbek nazaj, Ko kličeš kdaj in kje lahko prevzameš enako. Ko pa čez 4 ure napišeš, da bi zadevo vrnil, pa nobenega odgovora od petka do danes ? Kako naj si potem razlagam tak odnos.?
Sem se že sprijaznil, a poceni način, da si umažeš ime par €._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Furman, od petka do danes nista minila niti 2 dneva, vikend je, ........počakaj delovni dan ali dva, no.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”