Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zimsko izolirana brunarica za zelo velikega psa
-
- Site Admin
Zimsko izolirana brunarica za zelo velikega psa
(Prenos iz arhiva)
Ker nam je v napoto, Lindy pa spi raje v seniku, ugodno prodam, ali menjam za kaj drugega. Brunarica je masivna, zelo težka in meri180cm x 90cm x120cm. Stene so dvojni les vmes pa 5cm stiropora, enako v stropu in tleh. Streha je na pantih in se odpre, da je lažje čiščenje. Primerna tudi za samičko z mladiči.
Po dogovoru možnost dostave._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Po dogovoru možnost dostave._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
-
Na bolhi jo imam za ceno 200€ za forumaše dam ceno na pol. Dostava je možna kamorkoli za ceno goriva 12l /100km, pa po avtocesti ne morem, ker na kombiju nimam vinjete, razen če tedensko plača kupec.
Pri menjavi sem mislil vse: od sadik sadnega drevja, morda mesa od kolin, kak stroj ki vam je v napoto...
pač stvar dogovora._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
Pri menjavi sem mislil vse: od sadik sadnega drevja, morda mesa od kolin, kak stroj ki vam je v napoto...
pač stvar dogovora._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
To me pa najbolj veseli.
Včeraj sem spregledal. Sin je zaradi nalaganja v kombi, odšraufal stran pante med streho in spodnjim delom. Če kdo hodi kaj v Lj ali, ko greva midva naslednjič v Ce jih dostavim. Koča je brez njih sicer normalno funkcionalna le z njihovo pomočjo se streha odpre kot zmrzovalna skrinja . Seveda ne sme biti potem tik ob zidu._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
Včeraj sem spregledal. Sin je zaradi nalaganja v kombi, odšraufal stran pante med streho in spodnjim delom. Če kdo hodi kaj v Lj ali, ko greva midva naslednjič v Ce jih dostavim. Koča je brez njih sicer normalno funkcionalna le z njihovo pomočjo se streha odpre kot zmrzovalna skrinja . Seveda ne sme biti potem tik ob zidu._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši