Semena za menjavo - Venusta
-
- Site Admin
Semena za menjavo - Venusta
(Prenos iz arhiva)
-
Živijo,
letos imam tudi jaz nekaj malega semen za menjavo. Upam, da bom letos pri pobiranju bolj pridna in jih bo naslednjo sezono več Semen je tudi količinsko bolj malo, za dva do tri osebe na vrsto
Paradižnik:
- Cheroke Purple
- Costoluto Fiorentino
- Ananas Noire
- San Marzano
- White currant
- Black Vernissage
- White Tpmesol
- Pink Vernissage - razprodano
- Orange Strawberry
- Amana Orange
- Striped Roman
- Douchova Pepper - razprodano
Imam še nekaj semen paradižnikov, katerih cvet ni bil zaščiten pred križanjem, tako da nisem povsem prepričana kaj bo zraslo (za tiste, ki ne boste pobirali semen za nadaljno deljenje):
- Orange Banana
- Jaune Flamme
- Blue Cream Berries
- Opalka
- Golden Love
- Black Cherry
Čili:
- Aji Charapita - razprodano
- Habanero Chocolate
Ostalo:
- Koruza pokovka (meni se ni obnesla, zato podarjam original seme od Amaranta)
- Sončnica
- Mak (enoletni - za seme)
- Lan
Priporočam se za semena paradižnikov balkončkarjev (Whippersnapper in Gartenperle) ter seme paprike - rdeče podolgovate in oranžne manjše. Lani sem imela oranžno Hamik s sladkim mesom ter rdečo podolgovato Sweet Palena. Žal nisem shranila semen. (Sem že dobila vse troje)Nazadnje urejal/a Venusta 28 Jan 2018 20:09; skupaj popravljeno 2 krat
letos imam tudi jaz nekaj malega semen za menjavo. Upam, da bom letos pri pobiranju bolj pridna in jih bo naslednjo sezono več Semen je tudi količinsko bolj malo, za dva do tri osebe na vrsto
Paradižnik:
- Cheroke Purple
- Costoluto Fiorentino
- Ananas Noire
- San Marzano
- White currant
- Black Vernissage
- White Tpmesol
- Pink Vernissage - razprodano
- Orange Strawberry
- Amana Orange
- Striped Roman
- Douchova Pepper - razprodano
Imam še nekaj semen paradižnikov, katerih cvet ni bil zaščiten pred križanjem, tako da nisem povsem prepričana kaj bo zraslo (za tiste, ki ne boste pobirali semen za nadaljno deljenje):
- Orange Banana
- Jaune Flamme
- Blue Cream Berries
- Opalka
- Golden Love
- Black Cherry
Čili:
- Aji Charapita - razprodano
- Habanero Chocolate
Ostalo:
- Koruza pokovka (meni se ni obnesla, zato podarjam original seme od Amaranta)
- Sončnica
- Mak (enoletni - za seme)
- Lan
Priporočam se za semena paradižnikov balkončkarjev (Whippersnapper in Gartenperle) ter seme paprike - rdeče podolgovate in oranžne manjše. Lani sem imela oranžno Hamik s sladkim mesom ter rdečo podolgovato Sweet Palena. Žal nisem shranila semen. (Sem že dobila vse troje)Nazadnje urejal/a Venusta 28 Jan 2018 20:09; skupaj popravljeno 2 krat
-
Venusta pozdravljena,
-prosim te za malo semen:- čili Aji Charapita
-v zamenjavo ti pošljem: - male oranžne papričice in
- rumenega balkončkarja (podoben Whipper.)lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)Nazadnje urejal/a voda 20 Jan 2018 16:00; skupaj popravljeno 2 krat
-prosim te za malo semen:- čili Aji Charapita
-v zamenjavo ti pošljem: - male oranžne papričice in
- rumenega balkončkarja (podoben Whipper.)lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)Nazadnje urejal/a voda 20 Jan 2018 16:00; skupaj popravljeno 2 krat
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
-