Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sivka - suhi šopki

crtj-admin
Site Admin

Sivka - suhi šopki

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Iščem nekaj šopov suhe cvetoče sivke, če jih mogoče kdo ima viška ali pa informacijo, kje bi jih lahko ugodno kupila. Hvala_________________Živeti na podeželju je najlepše!
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Iščeš prav šopke?

Jaz imam samo suhe cvetove ,pomešane z ajdovimi luščinami če ti kaj pomaga.

Snopke pa bi dobila najvertjetneje pri DODO.Je tudi tu na forumu,ona ima celo polje posajene sivke in vem da jo ima ponavadi na stojnici._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
MARIJAV

Notranjka, hvala za namig. Potrebujem cvetove na "peclju", zato bom poskusila vzpostaviti stik z DODO, če se mi na ZS ne bo javila, bi koga prosila za njen telefon, če je kdo z njo v takem stiku. Seveda na moj ZS, da ne bi telefonske številke javno objavljali. LP Marija_________________Živeti na podeželju je najlepše!
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Jaz sicer telefona nimam,vendar pa če ne bo odgovora lahko pomagam drugače,javi._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

MarijaV, če ne boš nikjer dobila, jaz imamo takole

pa lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
MARIJAV

Cinija, tole bi bilo kar super, ker ima cvetje stebelca. Se zmeniva po ZS kako prevzamem? Hvala_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori