Tatianastomatobase
-
- Site Admin
Tatianastomatobase
(Prenos iz arhiva)
-
Danes sem na Facebooku prebrala, da Tatiana razmislja, da bi se umaknili s podrocja prodaje semen . Vsekakor bi bila to velika izguba, ima pa kot izgleda tezave z zdravjem. Imeli so tudi katastrofo s kalitvijo v tem letu - 99% semen, ki so jih prejeli iz Rusije jim ni vzklilo. Sicer dokoncne odlocitve se niso sprejeli, razmisljajo pa v to smer.
Za vse navdusence nad vzgojo paradiznikov je njihova spletna stran nepogresljiva. Osebno sem preko nje tudi prisla do dwarfov.
Locirani so v Kanadi, osebno nisem nikoli placala carine na uvoz. Mislim, da imata Kanada in EU nek sporazum sklenjen o prosti trgovini?
Skratka bi se kdo pridruzil pri nakupu semen? Organiziram jaz.
Za vse navdusence nad vzgojo paradiznikov je njihova spletna stran nepogresljiva. Osebno sem preko nje tudi prisla do dwarfov.
Locirani so v Kanadi, osebno nisem nikoli placala carine na uvoz. Mislim, da imata Kanada in EU nek sporazum sklenjen o prosti trgovini?
Skratka bi se kdo pridruzil pri nakupu semen? Organiziram jaz.
-
Bom pogledala in javim.Meni je njena baza vsakič v veliko pomoč pri prepoznavanju sort._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
http://poosmiinpol.blogspot.com/
-
Tudi meni je njena baza najboljsa in mi predstavlja izhodisce.
Sem pa ugotovila, da semen do konca septembra/zacetek oktobra sploh ne prodajajo, tako da sedaj v bistvu nimamo kaj.
Bom temo obudila jeseni, upam, da bodo vsaj "stara" (lanska) semena se razprodali preden prenehajo (ce se za to odlocijo).
Sem pa ugotovila, da semen do konca septembra/zacetek oktobra sploh ne prodajajo, tako da sedaj v bistvu nimamo kaj.
Bom temo obudila jeseni, upam, da bodo vsaj "stara" (lanska) semena se razprodali preden prenehajo (ce se za to odlocijo).