Dnevi odprtih vrat Semenarne 6. in 7.07.

crtj-admin
Site Admin

Dnevi odprtih vrat Semenarne 6. in 7.07.

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Bo kakšen Gartlčan šel? Imate že kakšne izkušnje? Se splača iti?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Malce sem "pogooglal" in prišel do ugotovitve, da se zadeva odvija na Ptuju. Več pa na spodnji povezavi:

https://www.semenarna.si/Dogodki/SPC-Ptuj_2/_________________go with your instinct to live as you want
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz sem bila pred leti in priporočam. Takrat sem šla na voden ogled vrta in je bilo kup koristnih informacij, pa še vse njihove sorte iz ponudbe lahko vidiš.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Hvala, Tiana - nameravam iti, če mi bo uspelo Wink . Torej priporočaš voden ogled, a ne?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Vsekakor voden ogled, so res polni informacij. Drugače se samo sprehodiš po vrtu kot po kateremkoli drugem vrtu. Samo da je ta res velikih razsežnosti.
Ko sem bila jaz na ogledu, je bila prisotna tudi Miša Pušenjak, pa smo še od nje izvedeli veliko.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tiana je napisal/a:
Ko sem bila jaz na ogledu, je bila prisotna tudi Miša Pušenjak, pa smo še od nje izvedeli veliko.

Bo letos tudi, že uro pred uradnimi ogledi, sem brala.
Odgovori

Vrni se na “Dogodki in prireditve”