Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
ali se bo paradižnikova omaka salsa spridila
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
ali se bo paradižnikova omaka salsa spridila
(Prenos iz arhiva)
Spasiral sem paradižnik, dodal prepražene zadeve za salso papriko čebulo in se mi zdi da sem pozabil vse začimbe to je sol in poper, jaz vse to sicer dam v kozarce vroče in potem še prekuham za ene 20 minut da je orng pasterizirano, ampak, kaj mislite, se bo to vseeno spridilo, takega primera še nisem imel.
Nikakor, če si sicer korektno postopal. Sama pasteriziram (imam pravkar pripravljeno) tudi sam paradižnik, ki ga narežem na koščke in napolnim kozarce ter zaprem in pasteriziram. Ne dodam ničesar, niti soli.
Taki shranki, ki niso začinjeni, omogočajo potem, ko jih uporabimo več možnosti, saj ni nevarno, da bi bila jed preslana.
Taki shranki, ki niso začinjeni, omogočajo potem, ko jih uporabimo več možnosti, saj ni nevarno, da bi bila jed preslana.