Skupino Gartlc imamo tudi na Facebooku
-
- Site Admin
Skupino Gartlc imamo tudi na Facebooku
(Prenos iz arhiva)
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Ker od ponedeljka dalje naš forum nepričakovano ni bil dostopen in smo začeli iskati naše kontakte, da bi se obveščali, sem na Facebooku odprla skupino Gartlc, ki bo prav prišla v primerih, kot je bil ta, da se obveščamo, pa tudi za kaka hitra obvestila glede kakega srečanja, če kdo spregleda na forumu,...Tule je link do te skupine in vabim vse, ki uporabljate facebook, da se pridružite.
Link: https://www.facebook.com/groups/498795257328286/
Debate in nasveti pa bodo seveda še naprej prvenstveno na forumu, saj jih tukaj lahko vedno najdemo, medtem ko na facebooku včasih niti z iskalnikom ne gre.
Skupina je zaprta (samo člani vidijo druge člane in njihove objave) in namenjena izključno članom foruma Gartlc.
Link: https://www.facebook.com/groups/498795257328286/
Debate in nasveti pa bodo seveda še naprej prvenstveno na forumu, saj jih tukaj lahko vedno najdemo, medtem ko na facebooku včasih niti z iskalnikom ne gre.
Skupina je zaprta (samo člani vidijo druge člane in njihove objave) in namenjena izključno članom foruma Gartlc.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Podpora na hitrost.com - citiram:
"Dva dni nazaj smo vse forume za 10 sekund izklopili (pomotoma s klikom
na 'all off') in jih nato takoj nazaj vklopili. Kot kaže je pri 'cache'
prišlo do zapleta. Za nastalo nevšečnost se vam iskreno opravičujemo."
Glede na to, da za uporabo ne rabimo nič plačevat, je lepo, da so se opravičili. Sem se jim lepo zahvalil.
"Dva dni nazaj smo vse forume za 10 sekund izklopili (pomotoma s klikom
na 'all off') in jih nato takoj nazaj vklopili. Kot kaže je pri 'cache'
prišlo do zapleta. Za nastalo nevšečnost se vam iskreno opravičujemo."
Glede na to, da za uporabo ne rabimo nič plačevat, je lepo, da so se opravičili. Sem se jim lepo zahvalil.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
muha je napisal/a: |
......So pa nekateri še vedno na "off". Bicikel je zaslužen, da so našega tako hitro vklopili nazaj. Na moje pisanje in na obvestilo TP-ja se sploh niso odzvali. Protekcija! |
Ne. Skrbnik forumov je na dopustu, pa nam je prijazno pomagal nekdo drug iz njihove podpore. Ostali forumi bodo gotovo prišli kasneje na vrsto. Našega so verjetno "na roke" dali ponovno na "Off" in potem "On".
S FB skupine pa sem se "skidal". Tisto prijavno ime imam zgolj za kakšen test v primeru težav drugih v službi.Nazadnje urejal/a Bicikel 17 Jul 2019 15:07; skupaj popravljeno 1 krat
-
crtj je napisal/a: |
Ali se da zmeniti s hitrost.com, da se ustvarja (in se da tudi prevzeti) dnevna kopija podatkov? |
Če plačaš, gotovo, vse ostalo je njihova dobra volja, da forum sploh deluje. No razlog je tudi, da vrtijo kakšno reklamo....
Če greš na http://www.mojforum.si/forumi.html lahko vidiš, da je forumov krepko čez 1000 in dvomim, da bodo delali kaj posebej. Ne rečem pa, da ni ščiteno (=backupirano).