Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Podarim družabne igre

crtj-admin
Site Admin

Podarim družabne igre

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pospravljamo in nekaj družabnih iger in ostalega so otroci prerasli, zato jih podarim, če komu pridejo prav in jih pride iskat. Nekatere imajo bolje ohranjeno embalažo, druge manj.

Plavutke
Uporabniški avatar
Plamenka

Vse je oddano v kompletu. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bravo, Plamenka! To ja, ne pa da se enostavno vrže v smeti, ko pa lahko še drugim naredijo veliko veselja. palec gor
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, vesela sem, da se bo še uporabilo. Wink
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Plamenka, moja otroka pravita, da je treba vse shraniti za njune otroke, pa sta komaj dobro vstopila v nora leta Laughing Prej ju take stvari niso zanimale.
oblačila oddam, prerasle igrače pa v škatle in na podstrešje.
Vse sem razdala, žal mi je samo za plastiko, obliko školjke, peskovnik, ker bi sedaj prav prišla za neko čisto drugo stvar. Ampak nič hudega._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
Plamenka

Naši niso nič rekli, da je treba shraniti, čeprav nekaj sem, pa nekaj knjigic.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ko sem jaz oddajala igrače od odraslega sina, me je starejša hči spomnila, da naj jin nekaj pa le shranim, da bodo za vnuke. Zdaj imam dve škatli avtomobilčkov in manjših figuric pa še druge drobnjarije. In kadar so pri meni, kmalu rečejo za "škatlo z avtočki"._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Pepe
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Pepe »

Moj vnuk se že igra z igračami, ki smo jih shranili še od njegovega očeta in nosi kako majico, ki jo je že imel njegov stric.
Takoj smo oddali ali prodali le nekatere reči, ki bi z leti zaradi staranja materiala postale nevarne. Denimo otroški sedeži za v avto. Kolo 12 col, kupljeno pred četrt stoletja poseka marsikatero kitajsko skropucalo, ki se danes najde novo v trgovini.
Meni ni žal, da smo precej tega ohranili. Če ne zaradi drugega, da je kaj za vzeti, ko pridejo kaki prijatelji z majhnimi otroci na obisk.
Uporabniški avatar
Plamenka

Moji otroci se niso preveč zanimali za nekaj mojih igrač, ki sem jih ohranila in tudi za knjigice o Marinki ne preveč, čeprav te še vedno hranim. Najbrž zase. Very Happy Tako da smo obdržali le malo njihovih igrač in nekaj družabnih iger za najmlajše. Imamo pa še zelo veliko družabnih iger, ki so za starejše in jih še igramo. Te bodo pa ostale, pa se bodo otroci odločili, če jih bo kdo vzel.
Odgovori