Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zima 21-22

crtj-admin
Site Admin

Zima 21-22

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Klik poveča slikce
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Liškov je tudi pri nas letos vse polno, plavčka pa še nobenega nisem zasledila, tudi siničk nasploh je bilo doslej komaj za vzorec.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Očitno se vrabci bolj ravnajo po dolžini dneva kot po temperaturi. Že nekaj dni opažam, da je kljub zelo mrzlim nočem in temperaturam okrog ničle podnevi v grmovju okrog bloka vse živo (in glasno) vrabcev.
Do tu še vse v redu, na balkonu pa je druga pesem. Čeprav jih nisem opazila, sem danes našla večino drobnolistnate zastirke iz korit in veder na tleh balkona, vmes tudi nekaj zemlje.
Ni kaj, zgodaj so začeli meni neljubo aktivnost na balkonu. Eno korito imam zadelano z mrežo od božičnega drevesa, na druge bom dala narezane vejice.
Me zanima, kako se bodo obnašali do motovilca, ki veselo raste že od jeseni._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori